Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 20 Ağustos 2017 - 18:08 Yorum: 0

Başkan Kamil Saraçoğlu: Kütahya, okçuluğun merkezi olacak

Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu bu yıl üçüncüsü düzenlenen "Germiyan Türk Oyunları Festivali'ne 90 farklı kulüpten toplam 956 sporcunun katıldığını...

Başkan Kamil Saraçoğlu: Kütahya, okçuluğun merkezi olacak

Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu bu yıl üçüncüsü düzenlenen "Germiyan Türk Oyunları Festivali'ne 90 farklı kulüpten toplam 956 sporcunun katıldığını bildirdi.

Kütahya'yı okçuluğun merkezi yapmayı amaçladıklarını ifade eden Başkan Saraçoğlu, "Atalarımızdan miras kalan bu değerlerimizi geleceğe taşımak, genç nesillerimizle buluşturmak bizlerin en önemli görevleri arasında diye düşünüyorum. Festivalimizin kapsamındaki bütün oyunlara ve gösterilere ülkemizin dört bir yanından ve farklı ülkelerden, 90 farklı kulüp ve bin dolayında sporcu kardeşimiz iştirak ettiler. Ben geleneksel spor dallarımızla ilgilenen, bu branşlarda kendini geliştiren bütün gençlerimizi dereceye girsin girmesin hiçbir ayrım yapmadan başarılı kabul ediyorum. Bu sebeple tüm katılımcı kardeşlerime ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bizler uzun yıllar Anadolu Beylerbeyliği yapmış ve Sancak Merkezi olmuş bu topraklarda, kültürel değerlerimize sahip çıkmak, geleneklerimizi geleceğe taşımak adına bu gibi çalışmaların sayısını ve kalitesini artırmak için çalışmaya devam edeceğiz. Amacımız Kütahya'yı okçuluğun merkezi yapmak, tüm çalışmalarımıza bu yönde devam edeceğiz" dedi. (EFE)

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber