Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 24 Haziran 2016 - 12:03 Yorum: 0

Başkan Kamil Saraçoğlu: Menderes Caddesi’ne Büyük Bir Cami Yapacağız

Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Menderes Caddesi üzerinde yer alan Kütahya İl Emniyet Müdürlüğü'nün yıkılan eski hizmet binasının bulunduğu alana...

Başkan Kamil Saraçoğlu: Menderes Caddesi’ne Büyük Bir Cami Yapacağız

Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Menderes Caddesi üzerinde yer alan Kütahya İl Emniyet Müdürlüğü'nün yıkılan eski hizmet binasının bulunduğu alana cami yapılacağını kaydetti.

Saraçoğlu, AK Parti Kütahya milletvekilleri İshak Gazel ve Şükrü Nazlı ile birlikte İçişleri Bakanlığı Müsteşarı Selami Altınok'u ziyaret etti.

Ziyaret sonrası bir açıklama yapan Başkan Saraçoğlu, bir süre önce yakılan İl Emniyet Müdürlüğü'nün eski binasının bulunduğu alana cami yapılması husunun görüşüldüğünü ve konuyla alakalı da sonuca ulaşıldığını ifade etti. Kamil Saraçoğlu, " Halkımızın yoğun talebi doğrultusunda, inşallah bu alanı önümüzdeki günlerde ibadet yeri olarak hemşehrilerimizin hizmetine açacağız. Kütahya'mıza hayırlı olsun" diye konuştu.

Başkan Saraçoğlu, Altkınok'a üzerinde Arapça Vav harfi bulunun bir pano takdim etti. (EFE)

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber