Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 17 Ekim 2017 - 12:23 Yorum: 0

Başkan Kamil Saraçoğlu: Vatandaşın haklı tepkisine yol açan alt geçitleri belediye değil, TCDD yapıyor

Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Atatürk Bulvarı ve Sanayi Bölgesi Sakıp Sabancı Caddesi'nde 1 yılı aşkın bir süredir yürütülen ve gecikmesi...

Başkan Kamil Saraçoğlu: Vatandaşın haklı tepkisine yol açan alt geçitleri belediye değil, TCDD yapıyor

Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Atatürk Bulvarı ve Sanayi Bölgesi Sakıp Sabancı Caddesi'nde 1 yılı aşkın bir süredir yürütülen ve gecikmesi dolayısıyla vatandaşların haklı tepkisine yol açan alt geçit çalışmalarının, belediye ile hiç bir ilgisinin bulunmadığını ifade etti. Saraçoğlu, projelerin gecikmesinde Kütahya Belediyesiyle ilgili bir durum olmadığını, bu projelerin Devlet Demir Yolları tarafından yürütüldüğü dile getirdi.

Başkan Saraçoğlu, TCDD tarafından yapılmakta olan alt geçitlerin Aralık ayında hizmete sunulacağını öğrendiğini ifade etti.

Saraçoğlu, "Biz Kütahya Belediyesi olarak "sadece belediyemizin yaptığı yatırımlarda değil, Kütahyamıza yapılan tüm yapılan yatırımlarda yardımcı ve destekçi olacağımızı" söylemiştik. Bilindiği gibi, Devlet Demir Yolları tarafından Organize Banayi Bölgesi, Atatürk Bulvarı ve Sakıp Sabancı Caddesi Sanayi Bölgesine alt geçitler yapılıyor. Tekrar söylüyorum; bu Kütahya Belediyesiyle ilgili bir iş değil Devlet Demir Yollarıyla alakalı bir iş. Aralık ayı içerisinde iki alt geçidin inşasının biteceği bilgisini aldık" diye konuştu. (EFE)

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber