Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 22 Mart 2018 - 12:48 Yorum: 0

Başkan Karaaslan, Regaib Kandili mesajı yayımladı

Uçhisar Belediye Başkanı Ali Karaaslan, Regaib Kandili dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Karaaslan, Regaib Kandili mesajı yayımladı

Uçhisar Belediye Başkanı Ali Karaaslan, Regaib Kandili dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Tefekkür ve şükür vesilesi olan kandiller, hepimiz için ruhani bir arınma, aydınlanma ve hayat muhasebesi imkanı sağlayan gecelerdir diyen Uçhisar Belediye Başkanı Ali Karaaslan şunları kaydetti;

İnsanımızın anlam ve gönül dünyasına ışık tutan Regaib Kandili de tıpkı diğer kandil geceleri gibi toplumumuz için vazgeçilmez bir öneme sahiptir. Regaib Kandili ile Rabbimizin bizlere sunduğu bereket ve rahmet dolu üç aylara ulaşmış, on bir ayın sultanı Ramazan'ın gölgesini üzerimizde hissetmiş bulunuyoruz. İnsanlarımızın yaradana daha derin bir şükür imkanı bulacağı bu özel gecede, muhabbetin, sohbetin, kaynaşmanın artmasını temenni ediyorum. İslam âleminin ve vatandaşlarımızın Regaib kandilini tebrik ediyor bu anlamlı gecenin birliğimize, beraberliğimize ve hayra vesile olmasını diliyorum. Regaip geceniz mübarek olsun." (COŞ-SK)

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber