Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 24 Haziran 2016 - 10:58 Yorum: 0

Başkan Karabağ: “Yolumuzdan Asla Dönmeyiz”

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, "Cumhuriyet Bayramlarında ve Atatürk'ün bize armağan ettiği günlerde yaptığımız etkinlikler ülkeyi karanlığa...

Başkan Karabağ: “Yolumuzdan Asla Dönmeyiz”

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, "Cumhuriyet Bayramlarında ve Atatürk'ün bize armağan ettiği günlerde yaptığımız etkinlikler ülkeyi karanlığa götürmek isteyen güçler tarafından öfkeyle izleniyor. Ne yaparlarsa yapsınlar, biz yolumuzdan dönmeyiz. Türkiye'yi karanlığa teslim etmeyeceğiz" dedi.

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, Bornova Halk Oyunları Gençlik ve Spor Kulübünün Tepekule Kongre ve Sergi Merkezi'nde düzenlenen 15. yıl etkinliğine katıldı. Bornova Halk oyunları Gençlik ve Spor Kulübü (BORDER), Bayraklı Belediyesi ile birlikte ilk olarak 29 Ekim 2014'te 1923 kişiyle "1923" sayısını, ardından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında Bayraklı'nın 1230 çocuğu ile "Atam izindeyiz" yazdı. Son kutlanan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda ise 2015 kişi ilk olarak zeybek oynadı, bir araya gelerek ay yıldızlı Türk Bayrağı'nı oluşturdu. Bu 3 etkinlikte ulusal ve uluslar arası alanda büyük ses getirdi.

"KÜLTÜRÜMÜZE SAHİP ÇIKTI"

Gecenin açılış konuşmasını BORDER Başkanı Volkan Bakkallar yaptı. Bakkallar, "Burada hep beraber bir kültürü yaşıyoruz. Biz bu geceyi profesyonel ekiplerle çok farklı yapabilirdik. Ama amacına ulaşmazdık. 5 yaşından 56 yaşına kadar aynı insanları sahneye çıkarabiliyor muyuz? Profesyonel ekiple amatör ekibi aynı sahneye çıkarabiliyor muyuz? O zaman biz başarılıyız. Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ'ın son üç yılda yaptığı özellikle 3 proje var. Bayrak mı alın size bayrak. Birlik beraberlik mi alın size birlik beraberlik. Tarihimiz mi? Hepsi var. Yatay yapılanmayla dikey yapılanmanın bir araya gelmesi mi? Yüreklerin aynı atmasın mı? Bu başarıldı. İşte bunların mimarı olan sayın belediye başkanımız Hasan Karabağ aramızda. Kültürümüze sahip çıktığı için kendisine teşekkür ediyorum" dedi.

"ÜLKEYİ KARANLIĞA GÖTÜRMEK İSTEYENLER ÖFKEYLE İZLİYOR"

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ ise, "Özet olarak şunu söyleyeyim. Bizi birleştiren sevgili Atatürk'ümüz, bayrağımız ve Cumhuriyetimiz. 3 yıldır Volkan'ın katkılarıyla yaptığımız çalışmalar ülkeyi karanlığa götürmek isteyen güçler tarafından öfkeyle izleniyor, biliyorum. Bizi de hedef yaptı. Bunu da biliyorum. Şunu net bir şekilde ifade edeyim. Biz Türkiye'yi karanlığa teslim etmeyeceğiz. Ve BORDER de bunlardan biri. Ölümüne Cumhuriyet, ölümüne bayrak ölümüne Atatürk" dedi.

Konuşmaların ardından BORDER üyeleri farklı yörelerin oyunlarını sergiledi.

Başkan Karabağ: “Yolumuzdan Asla Dönmeyiz”

Başkan Karabağ: “Yolumuzdan Asla Dönmeyiz”

Başkan Karabağ: “Yolumuzdan Asla Dönmeyiz”

Başkan Karabağ: “Yolumuzdan Asla Dönmeyiz”

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber