Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 10 Ekim 2016 - 13:38 Yorum: 0

Başkan Karaca güven tazeledi

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde Güvercin Sevenler ve Yetiştiriciler Derneğinin olağan genel kurul toplantısı dernek üyelerinin yoğun katılımıyla gerçekleştirildi.

Başkan Karaca güven tazeledi

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde Güvercin Sevenler ve Yetiştiriciler Derneğinin olağan genel kurul toplantısı dernek üyelerinin yoğun katılımıyla gerçekleştirildi. Mevcut Başkan Cem Karaca, tek aday olduğu seçimlerde dernek üyelerinin oy birliği ile yeniden başkanlığa seçildi.

Dernek lokalinde gerçekleştirilen olağan genel kurul toplantısı saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başladı. Ardından derneğin faaliyet raporları, gelir gider tablosu ve denetim raporlarının okunmasına geçildi. Yapılan oylamayla geçmiş dönemin ibrası yapılarak seçimlere geçildi. Yapılan seçimlerde tek aday olan Cem Karaca, kongreye katılan üyelerin tamamının oylarını alarak yeniden başkanlığa seçildi. Seçimin ardından dernek üyeleri yönetim kurulundan yeni dönemdeki taleplerini dile getirdiler. Dernek üyelerinin teveccühü ile yeniden başkanlığa seçilen Cem Karaca dernek üyelerine teşekkür ederek yeni dönemde de en iyi şekilde hizmete devam edeceklerini söyledi. Başkan Cem Karaca, "Kongremize katılarak bizleri onurlandıran Kent Konseyi Başkanı Osman Tekeli ve dernek üyelerimize çok teşekkür ediyorum. Bizlere her konuda destek olan derneğimize katkılarını esirgemeyen Belediye Başkanımız Fatih Bakıcı'ya da ayrıca teşekkür ediyorum. Yeni dönemin hayırlı olmasını diliyorum. Hepinize tekrar teşekkür ediyorum" dedi. Cem Karaca'nın başkanlığındaki yönetim kurulu Hüseyin Cırık, Çetin Aliş, Ercan Araba ve Mehmet Devlez'den oluştu.

Başkan Karaca güven tazeledi

Başkan Karaca güven tazeledi

Başkan Karaca güven tazeledi

Başkan Karaca güven tazeledi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber