Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 23 Ağustos 2016 - 13:13 Yorum: 0

Başkan Karaçoban bir engelliyi daha sevindirdi

Bir yıl önce geçirdiği kalça ameliyatlarının ardından yatağa mahkum kalan 86 yaşındaki Hasan Oruç, Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban...

Başkan Karaçoban bir engelliyi daha sevindirdi

Bir yıl önce geçirdiği kalça ameliyatlarının ardından yatağa mahkum kalan 86 yaşındaki Hasan Oruç, Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban tarafından hediye edilen tekerlekli sandalye ile sevindi.

Manisa'nın Alaşehir ilçesinde kızı ve damadıyla yaşayan ve bir yıl önce geçirdiği kalça ameliyatlarının ardından yatağa mahkum kalan 86 yaşındaki Hasan Oruç Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban tarafından hediye edilen tekerlekli sandalye ile artık evinin dışına çıkmaya başladı. Tekerlekli sandalye ile yeniden hayata bağlandığını kaydeden Hasan Oruç, başta Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban olmak üzere Alaşehir Belediyesine teşekkür etti.

Hasan Oruç'un durumundan çok etkilendiklerini dile getiren Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, "İlçemiz merkezinde yaşayan Hasan Oruç amcamızın durumu bize iletildiğinde çok etkilendik. Kimseye muhtaç olmadan yaşam sürdürmesi ve yılların yorgunluğu sonucu yatağa mahkum düşmesi içimizi sızlattı. Yaşam dramından etkilenmemek mümkün değildi. Bizde kendisini evinin dışında da yaşam olduğunu onun da nefes alması gerekliliği inancımızla tekerlekli sandalye alıp Belediye Meclis üyemiz Adnan Tutar ile hediye ettik." dedi.

Başkan Karaçoban bir engelliyi daha sevindirdi

Başkan Karaçoban bir engelliyi daha sevindirdi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber