Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 18 Ekim 2017 - 15:28 Yorum: 0

Başkan Karaçoban çalışmaları yerinde inceledi

Alaşehir Belediyesi, vatandaşa daha iyi yaşam alanları sağlayabilmek için Belenyaka Mahallesine kilit parke taşı döşeme çalışmalarına başladı.

Başkan Karaçoban çalışmaları yerinde inceledi

Alaşehir Belediyesi, vatandaşa daha iyi yaşam alanları sağlayabilmek için Belenyaka Mahallesine kilit parke taşı döşeme çalışmalarına başladı. Çalışmaları Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban da yerinde inceledi.

Alaşehir Belediyesi ve Manisa Büyükşehir Belediyesinin ortaklaşa gerçekleştirdiği çalışmalara bir yenisi daha eklendi. Fen İşleri ekipleri Belenyaka Mahalle sakinlerinin yaşam alanlarındaki istekleri de dikkate alındı. Vatandaşların yaşam standartlarını arttırmak ve daha iyi yaşam alanları sunmak için Belenyaka Mahallesine 40 bin metrekarelik kilit parke taşı döşemesi çalışmalarına başladı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından alt yapı çalışmaları tamamlanan Belenyaka Mahallesinde kilit parke taşı döşeme çalışmaları başladı. Yaptığı çalışmalarla vatandaşın yüzünü güldüren Fen İşleri ekipleri, Belenyaka Mahallesinin adeta çehresini değiştirmeye başladı. Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, "Halkın memnuniyeti her zaman önceliklidir. Alaşehir Belediyesi ve Manisa Büyükşehir Belediye ile ortaklaşa olarak ilçemizin her köşesine hizmet götürmeye devam ediyoruz. Bu kapsamda da Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz Belenkaya Mahallemizde 40 bin metrekarelik parke taşı döşeme çalışması gerçekleştiriyor. Yapılan çalışmalar, vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.

Belenyaka Mahalle Muhtarı Ahmet Yücel de şunları söyledi: "Başkanlarımız Gökhan Karaçoban ve Cengiz Ergün'den Allah razı olsun. Biz daha önce böyle bir hizmet görmedik. Mahallemiz çok güzel oldu. Belediye ekipleri gece gündüz çalışıyor. Herkese teşekkür ederim."

Başkan Karaçoban çalışmaları yerinde inceledi

Başkan Karaçoban çalışmaları yerinde inceledi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber