Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 10 Eylül 2016 - 12:08 Yorum: 0

Başkan Karaçoban’dan Kurban Bayramı mesajı

Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında milli birlik ve beraberliğin her yönüyle yaşanacağı...

Başkan Karaçoban’dan Kurban Bayramı mesajı

Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında milli birlik ve beraberliğin her yönüyle yaşanacağı günler diledi.

Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban yayımladığı Kurban Bayramı mesajında, "Barışı, kardeşliği, sevgiyi, saygıyı ve hoşgörüyü simgeleyen Kurban Bayramını terör olayları nedeniyle buruk ama geleceğe umutla, güvenle bakarak kutluyoruz." dedi.

Başkan Karaçoban mesajında, dini ve milli değerlerimizi yücelten, rahmet ve bereket dolu Kurban Bayramına bir kez daha erişmiş olmanın verdiği mutluluk ve heyecanı yaşadıklarını belirtti. Karaçoban mesajında, "İlçemizde Kurban Bayramının, sevginin ve kardeşliğin en yüksek düzeyde hissedileceği, insanlarımızın birbirlerine sıkıca kenetleneceği, milli birlik ve beraberliğimizi sağlayan değerlerin her yönüyle yaşanacağı günler olarak geçmesini umuyorum. Sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmek dileğiyle, bütün vatandaşlarımızın Kurban Bayramını kutlar, saygı ve sevgiler sunarım." ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber