Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 18 Mart 2018 - 18:38 Yorum: 0

Başkan Karael’den esnafa teşekkür

Van Demirciler Tornacılar ve Tamirciler Odası Başkanı İdris Karael, 14 Mart 2018 tarihinde yapılan olağan seçimli genel kuruluna katılan tüm esnafa teşekkür...

Başkan Karael’den esnafa teşekkür

Van Demirciler Tornacılar ve Tamirciler Odası Başkanı İdris Karael, 14 Mart 2018 tarihinde yapılan olağan seçimli genel kuruluna katılan tüm esnafa teşekkür etti.

14 Mart'ta yapılan genel kurul ile ilgili bir açıklamada bulunan Başkan Karael, "Genel kurula katılan esnaf ve sanatkârlarımızın tercihi sonucunda Kenan Akalın kardeşim ve ekibi, oda seçimlerini kazanmıştır. Başta kendisini ve tüm ekip arkadaşlarını kutluyor ve tebrik ediyorum. Genel kurula katılan tüm esnaf ve sanatkârlarımıza en içten teşekkürlerimi ve saygılarımı sunuyorum. Dostluk ve şölen havasında geçen genel kurulumuzda herhangi bir nahoş hadise olmadı. Kazanan esnaf ve sanatkârlarımız olmuştur. Seçim sonuçlarının ilimize, ülkemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" dedi.

Karael, resmi devir teslim işleminin 19 Mart 2018 tarihinde yapılacağını sözlerine ekledi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber