Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 22 Ekim 2016 - 11:48 Yorum: 0

Başkan Karaosmanoğlu, bilgilendirme toplantısına katıldı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı, 2017 yılında yatırım programına alınacak projeler konusunda Kocaeli Büyükşehir Belediye...

Başkan Karaosmanoğlu, bilgilendirme toplantısına katıldı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı, 2017 yılında yatırım programına alınacak projeler konusunda Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'na bir sunum gerçekleştirdi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı'nın 2017 yılında kent genelinde yapılacak cadde, sokak ve köy yollarındaki üst yapı düzenlemelerine yönelik çalışmalarla ilgili, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'na bir sunum gerçekleştirildi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Altay ve Koordinatör Adnan Bilgiç ile Ulaşım Dairesi Başkanı Ayşegül Yalçınkaya'nın yer aldığı toplantıda, şube müdürleri ve birim amirleri de hazır bulundu.

Bilgilendirme toplantısı sonrası bir açıklama yapan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, "Kocaeli Büyükşehir Belediyesi olarak her daire başkanlığımız mevcut yatırımlarını sürdürürken, aynı zamanda gelecekte neler yapacağız; onları da masaya yatırıyoruz. Kocaeli'nin 2017'deki hizmetlerini de adım adım planlıyoruz" dedi.

Başkan Karaosmanoğlu, bilgilendirme toplantısına katıldı

Başkan Karaosmanoğlu, bilgilendirme toplantısına katıldı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber