Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 09 Ekim 2016 - 11:33 Yorum: 0

Başkan Karaosmanoğlu, çalışmaları yerinde inceledi

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İzmit'te inşaatı süren tramvay projesinin atölye binası ve depo sahasındaki çalışmaları...

Başkan Karaosmanoğlu, çalışmaları yerinde inceledi

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İzmit'te inşaatı süren tramvay projesinin atölye binası ve depo sahasındaki çalışmaları inceledi.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Akçaray tramvay hattının devam eden bodrum kat inşaatını inceledi. İncelemelere İSU Genel Müdürü İlhan Bayram, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Altay, Ulaşım Dairesi Başkanı Ayşegül Yalçınkaya ve teknik personeli katıldı. 30 bin metrekare alandan oluşan depo sahasında, 5 bin metrekare kapalı alana sahip atölye binası, trafo binası, giriş binası, su deposu, malzeme depoları, araç yıkama hattı ve araç geceleme hatları yer alacak. 5 bin metrekarelik kapalı alana sahip atölye binasında aynı zamanda UlaşımPark A.Ş.'nin kullanımına sunulacak idare kısmın bulunacağı bilgisini de alan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, tramvay hattının yönetimini sağlayacak kontrol merkezi, vatman dinlenme salonu, toplantı salonları, yemekhane ve yönetici odaları da yer alacağı projenin tüm detaylarını bir kez daha teknik personelle gözden geçirdi.

Çalışmalar hakkında bilgiler alan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, "Yaklaşık 3,5 kilometrelik ray montajı yapılacak atölye binasında, günlük temizlik işleri için araç yıkama hattı, kaporta tamir hattı, araç kaldırma hattı, iç bakım, kontrol ve tamir hattı, tekerlek tornası hattı gibi aynı anda birçok bakım onarım işinin yapılabileceği alanları planladık. Atölye binasının bodrum kat işleri yüzde 25 oranında tamamlanmış olup, taşıyıcı prefabrik elemanların siparişleri verilmiştir" açıklamasını yaptı.

Başkan Karaosmanoğlu, çalışmaları yerinde inceledi

Başkan Karaosmanoğlu, çalışmaları yerinde inceledi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber