Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 24 Kasım 2016 - 15:28 Yorum: 0

Başkan Karaosmanoğlu, Diyarbakır’da resmi temaslarda bulundu

İçişleri Bakanlığı tarafından Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'ne tecrübe paylaşımında bulunulması için görevlendirilen Kocaeli Büyükşehir Belediye...

Başkan Karaosmanoğlu, Diyarbakır’da resmi temaslarda bulundu

İçişleri Bakanlığı tarafından Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'ne tecrübe paylaşımında bulunulması için görevlendirilen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Diyarbakır'da resmi temaslarda bulundu.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'nde görevlendirmesinin ardından kentte başlatılacak olan projeleri de yerinde gördü. Başkan Karaosmanoğlu'nun talimatıyla daha önce Diyarbakır'a giden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Doç. Dr. Tahir Büyükakın'ın da resmi temaslarda hazır bulundu. İlk olarak Diyarbakır Valisi Hüseyin Aksoy'u ziyaret eden Başkan Karaosmanoğlu kent hakkında detaylı bilgi aldıktan sonra Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'ni ziyaret etti. Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na atanan Cumali Atilla tarafından karşılanan Başkan Karaosmanoğlu, startı verilecek projeler hakkında detaylı bir görüşmenin ardından yerinde de incelemeler gerçekleştirdi.

Ziyaretlerin ardından konuşan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, "Buraya geliş amacımız halkımızla bir arada olmak ve yerel yönetimlerde ki bilgimiz ile tecrübemizi Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi yöneticilerine paylaşmaktır. Bizler her konuda Diyarbakır'ın ve Diyarbakırlıların yanındayız. Halkımız ticaretine ve üretimine döndüğünü görmek beni ayrıca mutlu etti" ifadelerini kullandı.

Diyarbakır'ın her türlü eksiğin giderilmesinde yöneticilerin yanı sıra halka da görevler düştüğünün altını çizen Başkan Karaosmanoğlu, "Yöneticilerimizin halkımızla birlikte bu öz güveni en güzel şekilde hizmetlerle bütünleştirecektir. Diyarbakır kısa bir zaman içerisinde huzurlu ve güvenli olmasının ardından kazandığı istikrarla da eski ihtişamına kavuşacaktır. Diyarbakır'da bize düşen görev ne varsa onu yerine getireceğiz. Medeniyet şehrimizin mutluluğunu insanımızla birlikte sağlayacağız" ifadelerini kullandı.

Başkan Karaosmanoğlu, Diyarbakır’da resmi temaslarda bulundu

Başkan Karaosmanoğlu, Diyarbakır’da resmi temaslarda bulundu

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber