Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 28 Haziran 2016 - 14:08 Yorum: 0

Başkan Karaosmanoğlu, Ehlibeyt Alimlerini Ağırladı

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Türkiye Ehlibeyt Alimleri Derneği ile Kocaeli'de ki temsilcilerini Gebze'de ki çalışma ofisinde...

Başkan Karaosmanoğlu, Ehlibeyt Alimlerini Ağırladı

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Türkiye Ehlibeyt Alimleri Derneği ile Kocaeli'de ki temsilcilerini Gebze'de ki çalışma ofisinde ağırladı.

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Türkiye Ehlibeyt Âlimleri Derneği (EHLADER) Onursal Başkanı Hasan Kanaatlı, Kars Ehlibeyt Âlimleri Derneği (KEHLADER) Yönetim Kurulu üyelerinden Yaver Daştan ve Orhan Öz'ü Gebze'de ki çalışma ofisinde ağırladı. Sıcak bir şekilde geçen görüşmede Başkan Karaosmanoğlu, "Ehlibeyt ortak değerimizdir. Bütün Müslümanlar ve bizler bu zaman kadar Ehlibeyt'e sahip çıktık, sevdik ve bundan sonra kıyamete kadar da bu anlayışla tüm Müslümanlar hareket edecektir" dedi.

Ehlibeyte bağlılığımızın ve sevgimizin tüm dünyaya örnek olması ile yayılması için bize düşen her türlü görevi de yerine getireceğiz diyen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Türkiye Ehlibeyt Âlimleri Derneği ve Kars Ehlibeyt Âlimleri Derneği'ni temsilcilerinin ziyaretinden dolayı memnuniyetini de dile getirdi. EHLADER Onursal Başkanı Hasan Kanaatlı'da görüşmede, "Bizler Vahdetten yani birlik ve beraberlikten yanayız. Vahdetin karşısında olanlar bilsinler ki bizlerde onların karşısındayız. Birlik ve beraberliğin yanı sıra birbirimizi sevmenin önemine inanıyorum. İslam coğrafyasının birliğe ve beraberliğe ihtiyaç vardır. Bu nedenle bütün Müslümanlar bu doğrultuda hareket etmeli ve beraber yürümelidirler. Ayrılık İslam dünyasının yıkımıdır. Sorunları ancak kucaklaşarak aşabiliriz, zaten aşacağız da" diyerek düşüncelerini ifade etti.

Görüşme sonunda EHLADER Onursal Başkanı Kanaatlı, Başkan Karaosmanoğlu'na kitap hediye etti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber