Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 04 Eylül 2016 - 12:58 Yorum: 0

Başkan Karaosmanoğlu’ndan zabıtaya tebrik

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, zabıta teşkilatının 190. kuruluş yıl dönümünü tebrik etti.

Başkan Karaosmanoğlu’ndan zabıtaya tebrik

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, zabıta teşkilatının 190. kuruluş yıl dönümünü tebrik etti.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, zabıta teşkilatının 190. kuruluş yıl dönümü ve 1-7 Eylül tarihleri arasında kutlanan Zabıta Haftasını tebrik etti. Sahada görev yapan zabıta ekipleriyle bir araya gelen Başkan Karaosmanoğlu, Zabıta Şube Müdürü Ali Kemal Dural, Amir Mehmet Avcu, Memurlar Ertuğrul Sayım, Nevzat Özmen ve Özgür Ekinci'yi tek tek tebrik etti.

Ziyarette konuşan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, "Doğrudan insanlarla çalışıyorsunuz. Her gün yüzlerce kişiyle yüz yüzesiniz. Bu önemli görevleri ifa ederken, sizin bedenen, ruhen ve sosyal yönden sağlıklı olmanız, yaptığınız hizmetin de kalitesini artıracaktır. Bu aynı zamanda hayata olumlu bakmanın da anahtarıdır. Hayata olumlu bakan kişinin öz güveni olur. İnsana hizmet, karşılıklı iletişim ve güvene dayanır. İnsana hizmet, akılla-duyguyu dengelemeyi gerektirir. Bu yüzden işimizin başka işlerden çok daha zor ve incelikli yönleri var" açıklamasını yaptı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber