Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 24 Nisan 2018 - 17:24 Yorum: 0

Başkan Kartal’dan taziye ziyareti

Diyarbakır Yenişehir Kaymakamı ve Belediye Başkanı Serdar Kartal, trafik kazasında amcası, yeğeni ve ninesini kaybeden Yolaltı Mahalle Muhtarı Mehmet Nuri...

Başkan Kartal’dan taziye ziyareti

Diyarbakır Yenişehir Kaymakamı ve Belediye Başkanı Serdar Kartal, trafik kazasında amcası, yeğeni ve ninesini kaybeden Yolaltı Mahalle Muhtarı Mehmet Nuri Börta'ya taziye ziyaretinde bulundu.

Diyarbakır Yenişehir Kaymakamı ve Belediye Başkanı Serdar Kartal, Yolaltı Mahalle Muhtarı Mehmet Nuri Börta'nın trafik kazasında kaybettiği amcası Mehmet Salih Yıldırım, yeğeni Mehmet Şirin Yıldırım ve ninesi için taziye ziyaretinde bulundu. Başil Taziye Evi'nde taziyeleri kabul eden Börta ailesine taziye dileklerini ileten Kartal, merhuma Allah'tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına ise sabır ve başsağlığı diledi.

Başkan Kartal’dan taziye ziyareti

Başkan Kartal’dan taziye ziyareti

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber