Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 18 Nisan 2022 - 14:23 Yorum: 0

Başkan Kassanov’dan şehit Aznaurov için anma mesajı

Dünya Ahıska Türkleri Birliği(DATÜB) Genel Başkanı Ziyatdin Kassanov, Karabağ Savaşında şehit düşen İskender Aznaurov'u şehadetinin 29'uncu yılı...

Başkan Kassanov’dan şehit Aznaurov için anma mesajı

Dünya Ahıska Türkleri Birliği(DATÜB) Genel Başkanı Ziyatdin Kassanov, Karabağ Savaşında şehit düşen İskender Aznaurov'u şehadetinin 29'uncu yılı dolayısıyla anma mesajı yayımladı

Başkan Kassanov, 1993 yılında Azerbaycan-Ermenistan arasında gerçekleşen Karabağ Savaşında şehit edilen Azerbaycan'ın milli kahramanı İskender Aznaurov'u unutmayacaklarını bildirdiği mesajında, "29 yıl önce kahramanca şehit olan milli kahraman İskender Aznaurov'u şükran ve minnetle anıyoruz. Birinci Karabağ Savaşında cephe hattında en önde yer alarak Ermeni işgaline karşı savaşan kahramanımızın aziz hatırasını her zaman yaşatmaya devam edeceğiz. Biz Ahıskalı Türkler olarak Azerbaycan'ı vatan bilerek 2. Karabağ savaşında da en önde yer aldık. Kahramanlarımız ölümsüzdür. İskender Aznaurov'u rahmetle anıyoruz denildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber