Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Siyaset 19 Nisan 2019 - 08:03 Yorum: 0

Başkan Kaya ilk yardımcısını atadı

Geçtiğimiz ay sonunda gerçekleştirilen yerel seçimlerde İncirliova Belediye Başkanı olarak seçilen Aytekin Kaya ilk başkan yardımcısını belirledi.

Başkan Kaya ilk yardımcısını atadı

Geçtiğimiz ay sonunda gerçekleştirilen yerel seçimlerde İncirliova Belediye Başkanı olarak seçilen Aytekin Kaya ilk başkan yardımcısını belirledi. Belediye Meclis Üyesi Mehmet Güler'i başkan yardımcısı olarak görevlendiren Kaya, "İlçemize hayırlı olsun, birlikte güzel işler başaracağız" dedi.

Milliyetçi Hareket Partili rakibi Gürşat Kale'yi geride bırakarak millet ittifakından İncirliova Belediye Başkanı olarak seçilen İYİ Partili Aytekin Kaya, teşkilat şemasını belirlemeye devam ediyor. Başkan Kaya tarafından başkan yardımcılığına getirilen Mehmet Güler, "31 Mart akşamı ilçemize yakışır bir seçim sonucu elde ettik. Başkanımızın şahsıma duyduğu güveni boşa çıkartmayacağım. İncirliova'yı bulunduğu noktadan daha da ileriye taşımak için çalışmalarımızı gerçekleştireceğiz. Buna kimsenin şüphesi olmasın" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber