Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 16 Eylül 2016 - 16:53 Yorum: 0

Başkan Kayda: “Çocuklarımız geleceğimizdir”

Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, 2016-2017 eğitim-öğretim yılının başlaması dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Kayda: “Çocuklarımız geleceğimizdir”

Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, 2016-2017 eğitim-öğretim yılının başlaması dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda 19 Eylül Pazartesi günü başlayacak olan 2016-2017 eğitim öğretim yılı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Geleceğimizin emanet edileceği çocukların ve gençlerin yeni başarılara doğru yola çıkmalarının heyecanını hep birlikte yaşadıklarını ifade eden Başkan Kayda mesajında, aydınlık yarınlarımız için iyi yetişmiş beyinlere ihtiyaç duyulduğunu ve geleceğimizin temellerinin bu günlerde atıldığının altını çizerek şunları söyledi:

"Salihli Belediyesi olarak eğitime desteğimizi kesintisiz sürdürüyoruz. Okullarımızın fiziksel ihtiyaçlarının yanı sıra, sosyal ve sportif faaliyetlerine de destek veriyoruz. Her yıl 10 Kasım'da yüzlerce Salihlili öğrenciyi Ankara'da, Anıtkabir'de, Ata'sıyla buluşturuyoruz. Çanakkale başta olmak üzere Türk tarihi için önem arz eden yerlere öğrencilerimizi geziye göndererek o coğrafyaları görmelerini sağlıyoruz. Öğrencilerimizden tek beklentimiz, vatanı ve milleti için çok çalışarak geleceklerine sahip çıkmalarıdır. Bu duygularla, yeni eğitim yılının çocuklarımıza ve gençlerimize başarılar getirmesini diler; tüm eğitim çalışanlarına, velilerimize saygı ve selamlarımı sunarım."

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber