Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 06 Eylül 2016 - 13:24 Yorum: 0

Başkan Kayda, terör gazisini ağırladı

Manisa'nın Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Mardin Cevizli Karakolunda vatani görevini gerçekleştirdiği sırada Temmuz ayında terör örgütünün hain...

Başkan Kayda, terör gazisini ağırladı

Manisa'nın Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Mardin Cevizli Karakolunda vatani görevini gerçekleştirdiği sırada Temmuz ayında terör örgütünün hain saldırısında yaralanan Beylikli Mahallesinde ikamet eden Gazi Sedat Özkan'ı makamında ağırladı. Belediye Meclis Üyesi Yunus Candan ile birlikte Belediye Başkanı Zeki Kayda'yı makamında ziyaret eden Gazi Sedat Özkan, "Teröristlerle girdiğimiz çatışmada yaralandığımı haber alan Belediye Başkanımız Zeki Kayda, beni ve ailemi arayarak geçmiş olsun dileklerini iletti. Sağ olsun benimle ilgilendi ve ben de Başkanımıza teşekkür ziyaretinde bulundum" dedi.

"Vatan size minnettardır"

Gazi Sedat Özkan'ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Kayda, "Vatanın bölünmez bütünlüğü için mücadele eden güvenlik güçlerine yapılan alçakça saldırıları şiddetle kınıyor ve lanetliyorum. Vatan savunması için teröristlerle kahramanca savaşarak ölümü göze alan Gazi Sedat Özkan kardeşime bir kez daha geçmiş olsun diyorum. Sedat kardeşim gibi kahramanlarımız oldukça vatanımızı hiç kimse bölemeyecek ve bayrağımızı hiç kimse göklerden indiremeyecektir. Gazi Sedat Özkan nezdinde, hain terör saldırılarında canlarını veren tüm güvenlik güçlerimize Allah'tan rahmet, yaralılara da acil şifalar diliyorum. Vatan size minnettardır" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber