Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 11 Aralık 2017 - 16:28 Yorum: 0

Başkan Kayda, Türkiye şampiyonlarını ödüllendirdi

Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Denizli'de düzenlenen Pamukkale Üniversitesi Özel Türkiye Oyunlarında tüm rakiplerini yenerek Türkiye şampiyonu olan...

Başkan Kayda, Türkiye şampiyonlarını ödüllendirdi

Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Denizli'de düzenlenen Pamukkale Üniversitesi Özel Türkiye Oyunlarında tüm rakiplerini yenerek Türkiye şampiyonu olan özel öğrencileri makamında ağırlayıp ödüllendirdi.

Salihli Özel Eğitim ve Uygulama Merkezi öğrencileri ile Salihli Belediyespor altyapı sporcularından oluşan karma futbol takımı, Belediye Başkanı Zeki Kayda'yı makamında ziyaret etti. Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Süreyya Karaoğlu ile Antrenörler Hasan Çiçek, İsmail Ege Üsttürk, Ali Erbay ve Birol Bağlar'ın da eşlik ettiği ziyarette Başkan Kayda, Türkiye şampiyonu olan özel sporcuları tebrik ederek onları ödüllendirdi. Özel sporcuların elde ettiği başarı ile gurur duyduğunu ifade eden Başkan Zeki Kayda, "Özel öğrencilerimizi sosyal hayata kazandırmak adına birçok projeyi hayata geçiriyoruz. Türkiye şampiyonluğunu kazanan sporcularımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum" dedi.

Başkan Kayda, Türkiye şampiyonlarını ödüllendirdi

Başkan Kayda, Türkiye şampiyonlarını ödüllendirdi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber