Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 10 Ekim 2016 - 12:08 Yorum: 0

Başkan Kayda’dan başsağlığı mesajı

Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde şehit düşen Alaşehirli Uzman Onbaşı Evren Kara'nın şehadeti haberi üzerine bir başsağlığı...

Başkan Kayda’dan başsağlığı mesajı

Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde şehit düşen Alaşehirli Uzman Onbaşı Evren Kara'nın şehadeti haberi üzerine bir başsağlığı mesajı yayımladı. Şehit ateşlerinin artık sadece düştüğü yeri değil, tüm ülkeyi yaktığını ifade eden Başkan Kayda, "Başın sağ olsun Alaşehir, başın sağ olsun Türkiye" dedi.

Başkan Kayda yayımladığı başsağlığı mesajında, "Hain ve alçak teröristlerin yüreğimize ateş düşürdüğü haberiyle yine sarsıldık. Hakkari'nin Şemdinli ilçesindeki Durak Jandarma Karakoluna PKK'lı alçaklar tarafından bomba yüklü araçla yapılan saldırı sonucu önce 6 kahramanımızın şehit düştüğü haberi geldi. Ardından kahraman şehitlerimizin sayısı maalesef arttı. Şehit sayısı dokuz oldu derken, ardından on oldu. Hepsi ana kuzusu, vatan evladı olan bu kahramanlardan bir tanesinin de Alaşehir Killik Mahallesinden Uzman Onbaşı Evren Kara olduğu haberini aldık. Artık ateş sadece düştüğü yeri değil, tüm ülkeyi yakıyor. Şehadet mertebesine ulaşan tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetlerimize ve Büyük Türk Milletine başsağlığı, aynı saldırıda yaralanan gazi askerlerimize ve vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum" dedi.

Başkan Kayda’dan başsağlığı mesajı

Başkan Kayda’dan başsağlığı mesajı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber