Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 05 Eylül 2016 - 18:58 Yorum: 0

Başkan Kayda’dan Salihli OSB’ye doğalgaz müjdesi

Salihli Organize Sanayi Bölgesi'ne (OSB) doğal gaz getirilmesi çalışmaları kapsamında siyaset gözetmeden üst düzey görüşmeler gerçekleştirdiklerini...

Başkan Kayda’dan Salihli OSB’ye doğalgaz müjdesi

Salihli Organize Sanayi Bölgesi'ne (OSB) doğal gaz getirilmesi çalışmaları kapsamında siyaset gözetmeden üst düzey görüşmeler gerçekleştirdiklerini vurgulayan Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Bakanlar Kurulu kararıyla Salihli OSB'nin de doğal gaz dağıtım bölgeleri kapsamına alındığını müjdeledi.

Başkan Kayda konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Salihli OSB'ye doğal gaz gelmesi noktasında belediyemiz, Salihli Kaymakamlığı, siyasi partilerimiz, milletvekillerimiz, sivil toplum kuruluşlarımız ve vatandaşlarımız birlikte hareket etmişlerdir. Bakanlar Kurulu'nun 27 Haziran 2016 tarihinde yaptığı toplantıda aldığı kararla BOTAŞ görevlendirilmiştir. Mevcut doğal gaz dağıtım bölgeleri lisans kapsamı dışında kalan Organize Sanayi Bölgelerine, doğal gaz ulaştırılması amacıyla Bakanlar Kurulu tarafından BOTAŞ Genel Müdürlüğünün görevlendirilmesine ilişkin kararı Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girmiştir. Bakanlar Kurulu'nun aldığı bu kararın, Ege'nin altın şehri olan Salihlimize, kapsama dahil olan tüm OSB'lere ve yatırımcılarımıza hayırlı olmasını diliyor, bu kararda imzası bulunan Sayın Cumhurbaşkanımıza, Bakanlar Kuruluna, Hükumete, Milletvekillerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Başkan Kayda’dan Salihli OSB’ye doğalgaz müjdesi

Başkan Kayda’dan Salihli OSB’ye doğalgaz müjdesi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber