Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 25 Temmuz 2017 - 15:28 Yorum: 0

Başkan Kayda’dan şenlik teşekkürü

Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Salihli Belediyesi'nin düzenlediği 23. Geleneksel Adala Şeftali Şenliğinde 3 gün boyunca özverili çalışarak kusursuz...

Başkan Kayda’dan şenlik teşekkürü

Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Salihli Belediyesi'nin düzenlediği 23. Geleneksel Adala Şeftali Şenliğinde 3 gün boyunca özverili çalışarak kusursuz bir organizasyon gerçekleştiren belediye personeline teşekkür ederek Adala Mahallesinde düzenlenen kahvaltı etkinliğinde bir araya geldi.

Geçtiğimiz hafta sonu vatandaşların yoğun katılımıyla gerçekleştirilen 23. Geleneksel Adala Şeftali Şenliğinin mükemmel organizasyonuyla büyük beğeni topladığını belirten Başkan Kayda, "Adala Mahallemizin tanıtımında büyük katkısı olan ve belediyemizin düzenlediği şenliğimizi yaptık. Şenlik nedeniyle binlerce vatandaşımızı Adala Mahallemizde en iyi şekilde ağırladık. Adala Mahallemizde bulunan kanyonu, İngiltere'de benim de katıldığım Jeopark toplantısında dünyaya tanıttık. Öyle ki Adala dünya markası bir mahalle olma yolunda ve İngiltere ve Japonya'dan Adala Kanyonunu görmeye geldiler. Adala sayesinde Salihli'yi dünyaya tanıtıyoruz. Dolayısıyla belediyemizin tüm ekipleriyle iş birliği içerisinde çok güzel çalışmalar yapıldığını bir kez daha gördük. Vatandaşlarımızın bu şenlikten memnuniyetle ayrılması bizim için çok önemliydi ve bu sizlerin sayenizde oldu. Tüm personelime ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum" dedi.

Adala Mahallesinde gerçekleştirilen kahvaltı etkinliğine, Belediye Başkanı Zeki Kayda'nın yanı sıra Başkan Yardımcıları İbrahim Karaca ve Mahmut Süreyya Karaoğlu, Büyükşehir Salihli koordinatörü Ali Rıza Ünveren, Adala Mahalle Sorumlusu Vedat Ateş ve personeller katıldı.

Başkan Kayda’dan şenlik teşekkürü

Başkan Kayda’dan şenlik teşekkürü

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber