Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 08 Eylül 2016 - 12:28 Yorum: 0

Başkan Kayda’ya teşekkür ziyareti

Manisa'nın Salihli ilçesinde İbrahim Akkayan Ortaokul Müdürü Harun Topcan, Keli Mahalle Muhtarı Recep Avcı, Keli Zaferspor Yönetim Kurulu Üyesi Ümit Uçar,...

Başkan Kayda’ya teşekkür ziyareti

Manisa'nın Salihli ilçesinde İbrahim Akkayan Ortaokul Müdürü Harun Topcan, Keli Mahalle Muhtarı Recep Avcı, Keli Zaferspor Yönetim Kurulu Üyesi Ümit Uçar, Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda'ya teşekkür ziyaretinde bulundu.

Keli Mahalle Muhtarı Recep Avcı, Salihli Belediyesi tarafından Keli Mahallesi ile Keli Camisinde gerçekleştirilen çevre düzenlenme, tadilat ve boyama çalışmalarından dolayı Başkan Zeki Kayda'ya teşekkür ederek İbrahim Akkayan Ortaokulu ve Keli Zaferspor'a destek istedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Zeki Kayda, İbrahim Akkayan Ortaokul Müdürü Harun Topcan, Keli Mahalle Muhtarı Recep Avcı, Keli Zaferspor Yönetim Kurulu Üyesi Ümit Uçar, Cami İmamı ve sorumlusuna teşekkür etti. Salihli Belediyesi'nin eğitim kurumları ve ibadethanelere her zaman destek olarak hizmet verdiğini belirten Başkan Kayda, amatör spor kulüplerine de yasalar çerçevesinde yardım ettiklerini söyledi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber