Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Siyaset 27 Haziran 2022 - 11:39 Yorum: 0

Başkan Kazgan İstanbullu muhtarları ağırladı

Malatya'nın Akçadağ Belediyesi Ali Kazgan Tüm İstanbul Muhtarlar Federasyonu (TÜMFED) Başkanı Selami Aykut'u ile Malatya Sivil Toplum Örgütleri Birliği...

Başkan Kazgan İstanbullu muhtarları ağırladı

Malatya'nın Akçadağ Belediyesi Ali Kazgan Tüm İstanbul Muhtarlar Federasyonu (TÜMFED) Başkanı Selami Aykut'u ile Malatya Sivil Toplum Örgütleri Birliği (MASTÖB) Başkanı Başkanı Nazife Özdemir ağırladı.

Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan, Tüm İstanbul Muhtarlar Federasyonu (TÜMFED) Başkanı Selami Aykut, Malatya Sivil Toplum Örgütleri Birliği (MASTÖB) Başkanı Başkanı Nazife Özdemir, İstanbullu 20 mahalle muhtarı ile kahvaltıda bir araya geldi. Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü (TİGEM) Akçadağ Sultansuyu Tarım İşletmesi'nde faaliyet gösteren bir restoranda gerçekleşen programda konuşan Başkan Kazgan, muhtarlık müessesinin önemine vurgu yaparak muhtarları her daim çok önemsediklerini söyledi. Konuşmasında belediyenin hizmetlerine de değinen Başkan Kazgan mahalle muhtarları ile istişare halinde Akçadağ'a hizmet etmeye devam edeceklerini belirtti.

Tüm İstanbul Muhtarlar Federasyonu (TÜMFED) Başkanı Selami Aykut ise yaptığı konuşma da başarılı buldukları Başkan Kazgan'ı yakında izlediklerini ifade ederek Akçadağ'da bulunmakta memnun olduklarını söyledi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber