Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 31 Ağustos 2016 - 13:38 Yorum: 0

Başkan Keleş "Düzcemiz için önemli bir kazanım"

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Düzce'ye atanan Vali Mustafa Taşkesen'in göreve başlamasına ilişkin bir tebrik mesajı yayınladı.

Başkan Keleş 'Düzcemiz için önemli bir kazanım'

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Düzce'ye atanan Vali Mustafa Taşkesen'in göreve başlamasına ilişkin bir tebrik mesajı yayınladı.

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Düzce'ye yeni atanan Vali Mustafa Taşkesen'in göreve başlamasına ilişkin duyduğu memnuniyeti dile getirirken "Hizmet aşkı ile çalıştığımız Düzce'mizin yeni valisi Sayın Mustafa Taşkesen ile her omuz omuza yürümekten büyük mutluluk duyacağımı belirtmek isterim. Hepimizin ortak gayesi şehrimizi gelişmişlik seviyesinin en üstüne taşımaktır. Bu çerçevede sayın valimiz ile uyum içerisinde yepyeni bir Düzce'nin inşası için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Vatandaşlarımızın talep ve şikayetlerini yerinde tespit ederek devlet millet el ele anlayışını ilelebet sürdüreceğiz. Düzce'miz için önemli bir kazanım olan Sayın Valimiz Mustafa Taşkesen'in ilimize hayırlar getirmesini temenni ediyor, yeni görevinde başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber