Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 17 Eylül 2016 - 09:33 Yorum: 0

Başkan Keleş, “Gazi ve şehitlerimiz sayesinde bu ülke dimdik ayaktadır”

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Gaziler Günü dolayısıyla yayınladığı mesajında "Vatanımızın her karış toprağı için kanlarını akıtan...

Başkan Keleş, “Gazi ve şehitlerimiz sayesinde bu ülke dimdik ayaktadır”

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Gaziler Günü dolayısıyla yayınladığı mesajında "Vatanımızın her karış toprağı için kanlarını akıtan şehit ve gazilerimiz sayesinde demokrasimiz dimdik ayaktadır" dedi.

Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e Mareşal Rütbesi ve Gazi Unvanı Verilmesinin 95'inci yıldönümü ve Gaziler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan mesajında şu görüşlere yer verdi; "19 Eylül Gaziler Günü, savaş meydanlarında canını ortaya koyarak, aziz milletine ve vatanına hizmet eden gazilerin şeref günüdür. Diğer bir anlatımla da 19 Eylül Gaziler Günü, Büyük önder Mustafa Kemal Atatürk'ün şahsında Türk kahramanlığının taçlandığı bir gündür. Gaziler, şehitlerimiz ile birlikte Cumhuriyetimizin teminatı ve temel taşlarıdır. 15 Temmuz tarihinde FETÖ hain terör örgütünün darbe girişimine karşı Türk milletinin ortaya koyduğu direnç bunun en güzel örneğidir. Milli Bağımsızlığımızı, vatanın millet ile bölünmez bütünlüğünü muhafaza etmek amacıyla vatanımızın her karış toprağına kanlarını akıtan Türk tarihine altın sayfalar yazdıran gazilerimizin can veren şehitlerimizin hatıralarını yüceltmek, onlara olan minnet ve şükranlarımızı ifade etmek milli görevimizdir. Şüphesiz ki bu günlerde tek yürek olmaya sağduyulu bir şekilde birliğimizi, beraberliğimizi korumaya her zamankinden çok ihtiyacımız var. Gaziler Günü vesilesiyle eli öpülesi atalarımızın yetiştirdiği, bu toprakları emanet ettiği şehit kardeşlerimizi bir kez daha saygı ve rahmetle anıyorum."

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber