Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 11 Ekim 2016 - 12:53 Yorum: 0

Başkan Keleş, icraatlarını il teşkilatı ile paylaştı

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, AK Parti Düzce İl Teşkilatı ile düzenlenen toplantıda Düzce Belediyesi yatırımları, proje ve çalışmaları hakkında...

Başkan Keleş, icraatlarını il teşkilatı ile paylaştı

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, AK Parti Düzce İl Teşkilatı ile düzenlenen toplantıda Düzce Belediyesi yatırımları, proje ve çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Düzce Belediyesi Erguvan Sosyal Tesislerinde düzenlenen toplantıda Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin ve partinin il yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi. İl teşkilatı üyelerinin de bulunduğu toplantıda Başkan Keleş, Düzce Belediyesi olarak yapılan çalışmalar, projeler ve yatırımlar hakkında bilgi verdi. Başkan Keleş, vizyon projesi olarak adlandırdığı "İstanbul Caddesi'nin Yayalaştırılması" hakkında yaptığı açıklamada "Şehir içi ulaşımın en önemli aksını oluşturan İstanbul Caddesi'nin yalnızca yayalara açılması için detaylı bir çalışma yürütüyoruz. Bu konuda çeşitli taraflarla fikir alış verişinde bulunuyoruz, kamuoyu yoklaması yapıyoruz. Herkesin olumlu karşıladığı hatta en kısa sürede trafiğe kapatılmasını talep ettiklerini söyleyebilirim. Ancak trafiğin şehir merkezindeki alternatif akslara dağılmasını sağlamak için bir geçiş sürecine ihtiyaç duyuyoruz. Bu anlamda caddenin ilk etapta yalnızca hafta sonu kapatılmasını düşünüyoruz. Bu şekilde hem vatandaşların talebine cevap vermiş olacağız hem de sürücülerin alışmasını ve farklı güzergahları kullanmalarını sağlayacağız" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber