Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 17 Ekim 2016 - 13:04 Yorum: 0

Başkan Keleş "Sanayi şurası fırsata dönüştürülmelidir"

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Düzce Ticaret ve Sanayi Odası öncülüğünde gerçekleştirilen Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı, Düzce Milletvekili...

Başkan Keleş 'Sanayi şurası fırsata dönüştürülmelidir'

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Düzce Ticaret ve Sanayi Odası öncülüğünde gerçekleştirilen Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı, Düzce Milletvekili Dr. Faruk Özlü ve Bakanlık bürokratlarının katıldığı "Sanayi Şurası'nın Düzce'nin ekonomik gelişimi açısından fırsata dönüştürülmesi gerektiğini belirtti. Başkan Mehmet Keleş, "Düzce'de çok verimli bir Sanayi Şurası gerçekleştirildi. Sanayicilerimiz önemli sorunları ve talepleri dile getirdiler. Bakanımız sayın Özlü ve Bakanlığın bürokratları Düzce'nin gelişimi adına Düzce'ye birçok müjde verdi. Tüm bunları en iyi şekilde değerlendirmeliyiz" dedi.

Düzce'nin turizm ve sanayi alanındaki gelişmelere dikkat çeken Başkan Mehmet Keleş, hafta sonu gerçekleşen Sanayi Şurası ile Düzce'deki sanayicilerin ilk kez bir araya geldiğini belirtti ve " Turizm alanında destinasyon projeleri ardı ardına yapılıyor. Planlı ve düzenli sanayileşme adına da ciddi adımlar atılıyor. Bakanımız sayın Faruk Özlü, Bakanlığının uhdesindeki konulara bağlı olarak Düzce'ye büyük önem veriyor. Sanayi alanındaki sorunlar ve talepler büyük bir titizlikle ele alınıyor. Bu tür toplantıların fırsata dönüştürülmesi önemlidir" dedi. Başkan Mehmet Keleş, Bakanlık tarafından ele alınan ve geliştirilen üretim ve reform paketinin de bir an önce uygulamaya geçirilmesinin beklendiğini sözlerine ekledi.

Başkan Keleş "Sanayi şurası fırsata dönüştürülmelidir"

Başkan Keleş "Sanayi şurası fırsata dönüştürülmelidir"

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber