Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 13 Mayıs 2016 - 12:23 Yorum: 0

Başkan Keleş Terörü Lanetledi

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Hakkari Çukurca'da meydana gelen çatışmalarda ve askeri helikopterin düşmesi sonucunda hayatını kaybeden 8 asker...

Başkan Keleş Terörü Lanetledi

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Hakkari Çukurca'da meydana gelen çatışmalarda ve askeri helikopterin düşmesi sonucunda hayatını kaybeden 8 asker için başsağlığı diledi. Başkan Keleş, terör olaylarını da şiddetle kınadı.

Başkan Mehmet Keleş açıklamasında şu görüşlere yer verdi "Genelkurmay Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada 13 Mayıs 2016 Cuma günü saat 04.50 sularında Hakkâri Çukurca Çığlı Üs Bölgesi'nde teröristlerle çıkan silahlı çatışma esnasında altı kahraman askerimiz şehit olmuş, Müdahale bölgeye sevk edilen helikopterin düşmesi sonucu ile 2 pilot da şehit düşmüştür. Sekiz kahraman askerimiz ise yaralanmıştır. Vatan toprağını savunmak için şehit düşen askerlerimize Yüce Allahtan Rahmet ve kederli ailelerine başsağlığı diliyorum. Yaralı askerlerimizin en kısa sürede şifa bulmasını temenni ederim. Türkiye önemli bir dönemden geçmektedir. Devletimizin, hükümetimizin teröre karşı mücadelesi kararlılıkla sürecektir. Terör hiçbir şekilde amacına ulaşamayacaktır."

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber