Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 06 Ekim 2016 - 12:48 Yorum: 0

Başkan Kesimoğlu Fevzi Çakmak Bulvarı’ndaki çınar ağaçlarıyla ilgili açıklama

Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, Fevzi Çakmak Bulvarı'ndaki çınar ağaçlarının bazılarının tehlike arz ettiğini belirterek, "Altında...

Başkan Kesimoğlu Fevzi Çakmak Bulvarı’ndaki çınar ağaçlarıyla ilgili açıklama

Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, Fevzi Çakmak Bulvarı'ndaki çınar ağaçlarının bazılarının tehlike arz ettiğini belirterek, "Altında bir vatandaşımız hayatını kaybetse, onun vicdani sorumluluğunu hiçbirimiz taşıyamayız" dedi.

Gazetecilerle bir araya gelen Başkan Mehmet Siyam Kesimoğlu, Fevzi Çakmak Bulvarı'nda tehlike arz eden birkaç ağacın kesilmesi gerektiğini belirtti.

Başkan Kesimoğlu konuşmasının devamında, "Perşembe Cuma gibi, Fevzi Çakmak Bulvarımızı, araç trafiğine kapatıp, maksimum 4 ay içerisinde, çağdaş bir biçimde güzel bir görüntüye kavuşturacağız. Orada geçici park için ceplerimiz olacak. Onun için de trafiğin akacağı bir şeridi boş bırakacağız. Geri kalan yerleri de sağa ve sola iki kaldırıma pay edeceğiz. Taşıyla, ağacıyla, tabelasıyla son derece modern bir görüntüye kavuşacak. Vakti zamanında oraya çınar ağaçları dikilmiş. Fakat çınar ağacı oraya dikilmesi gereken bir ağaç türü değildir. Kökleri, yüzeysel genişliyorlar ve binaların altına giriyorlar. Kanalizasyonlara giriyorlar ve patlatıyorlar. Zaman zaman kuvvetli fırtınalarla karşı karşıya kalıyoruz. Kuvvetli bir fırtınada biri devrilse, altında bir vatandaşımız hayatını kaybetse, onun vicdani sorumluluğunu hiçbirimiz taşıyamayız. Onun için bu çerçevede çok tehlike arz eden, bir tanesi Polis evinin tam karşısında. Onlarla ilgili kesim işlemi uygulamamız gerekecek. Orada bir çocuğumuz hayatını kaybetse, bırakın altına kalan arabaları, camlar kırılmış hiç önemli değil ama bir insanın hayatına mal olsa, o çınarı biz elimizin tersiyle iteriz" dedi.

Başkan Kesimoğlu Fevzi Çakmak Bulvarı’ndaki çınar ağaçlarıyla ilgili açıklama

Başkan Kesimoğlu Fevzi Çakmak Bulvarı’ndaki çınar ağaçlarıyla ilgili açıklama

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber