Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 12 Mayıs 2016 - 17:08 Yorum: 0

Başkan Keskin, İnşaat Sektörünün Yatırımcılarıyla Buluştu

Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, ilçede faaliyet gösteren mimarlık ofisi, müteahhit, yapı denetim firmaları ve emlak ofisi sahipleriyle yaptığı...

Başkan Keskin, İnşaat Sektörünün Yatırımcılarıyla Buluştu

Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, ilçede faaliyet gösteren mimarlık ofisi, müteahhit, yapı denetim firmaları ve emlak ofisi sahipleriyle yaptığı toplantıda bir araya geldi.

Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin Sultanbeyli'ye yapılan yatırımları inşaat sektörünün temsilcileriyle değerlendirdi. Yatırımcıların Sultanbeyli'nin gelişiminde önemli rol oynadığını ifade eden Başkan Keskin, "Sizler Sultanbeyli'nin ekonomik ve fiziksel kalkınmasının temel taşlarısınız. İlçemizde yaptığınız yeni konutlarla, iş yerleriyle Sultanbeyli'nin daha güzel yapılara kavuşmasını sağlıyorsunuz. Bununla birlikte ilçemize kazandırdığınız nitelikli konutlar Sultanbeyli'nin İstanbul'un içinden göç almasına katkı sunarken, halkımızın da güvenle yatırım yapmasına olanak sağlıyor. Diğer taraftan açılan yeni işletmeler halkımıza ekmek kapısı oluyor, istihdam sağlıyor ve ekonomimizi canlı tutuyor. Bu açıdan sizlere teşekkür ediyorum. İnşallah sizlerin de katkılarıyla ilçemizi daha iyi noktalara taşıyacağız" dedi.

Birkaç yıl öncesine kadar Sultanbeyli'nin ciddi sorunlarla uğraştığını kaydeden Başkan Keskin, "Çok değil bir kaç yıl öncesine gidelim. Büyük çoğunluğunda imarı bulunmayan, oldukça az ruhsatlı yapıya sahip Sultanbeyli, çok şükür bu sorunları geride bıraktı. Bugün ilçemizin farklı noktalarında sizlerin yaptığı konutlar yükseliyor, vatandaşlarımız artık gönül rahatlığıyla yatırım yapabiliyor. Hepinizin bildiği gibi 2B sorunu artık ortadan kalktı. İmarı bulunan 2B arazilerinde yapımlar başladı. Diğer taraftan yapılan çalışmalarla imarlarda iyileştirmeler gerçekleştirildi. Hisseli parsellerle ilgili de çalışmalarımız hızla devam ediyor. Yakın zamanda tamamen bu sorun ortadan kalkmış olacak ve daha farklı bir Sultanbeyli ortaya çıkacak" şeklinde konuştu.

Sultanbeyli'nin her geçen gün daha da kalkındığını ve geliştiğini belirten Başkan Keskin, "Sizlerde gözlemliyorsunuz Sultanbeyli'miz her geçen gün daha da gelişiyor ve kalkınıyor. Önümüzdeki süreçte yeni vizyon projelerle daha da kalkınacak. İlçemize yapılması planlanan metro projeleri ve ilçemiz sınırlarından geçen hızlı tren hattı Sultanbeyli'nin daha da gelişmesine katkı sunacak. Diğer taraftan yapımı devam eden 400 yataklı devlet hastanemiz ve ağız diş sağlığı hastanemiz ilçemizin sağlık sorunlarına çözüm olacak. Teleferik projemizin de ilçemize kazandırılmasıyla Sultanbeyli adeta bir seyir terası haline gelecek. Tüm bu projeler gerçekleştiğinde ilçemizin değerine değer katacağını ifade edebiliriz" dedi.

Başkan Keskin konuşmasının ardından katılımcıların sorularını cevapladı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber