Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 21 Nisan 2018 - 14:33 Yorum: 0

Başkan Kılıç: "23 Nisan kutlamalarını bir güne sığdırmak yerine günlerce çocuklarımızın eğlenebileceği bir ortam oluşturduk"

Kağıthane Belediyesindeki çocuklar 3 gün sürecek 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı coşkuyla kutlayacak.

Başkan Kılıç: '23 Nisan kutlamalarını bir güne sığdırmak yerine günlerce çocuklarımızın eğlenebileceği bir ortam oluşturduk'

Kağıthane Belediyesindeki çocuklar 3 gün sürecek 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı coşkuyla kutlayacak. Çocukların coşkusuna ortak olan Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, "23 Nisan kutlamalarını bir güne sığdırmak yerine günlerce çocuklarımızın eğlenebileceği bir ortam oluşturduk" dedi.

Kağıthane Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutlamak amacıyla Hasbahçe Mesire Alanı'nda düzenlenen "23 Nisan Çocuk Şenliği" bugün başladı. Kağıthane Hasbahçe'de düzenlenen etkinliklerde çocuklar doyasıya eğlendi. Sosis Balon Atölyesi'nden, Çim Adam Atölyesi'ne, Taş Boyama Atölyesi'nden, Rüzgar Gülü Atölyesi'ne ve Karikatür Atölyesi'ne kadar pek çok atölyede çocuklar gönüllerince oynadı. 3 gün sürecek etkinliklerde atölyelerin yanı sıra sahne gösterileri, yarışmalar, hacivat-karagöz gösterisi, palyaço gösterisi, çevre animasyon gösterileri gibi birçok etkinlikte çocuklarla buluşacak. Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç da bugün başlayan etkinliklere katılarak çocukların bayram coşkusuna ortak oldu.

23 Nisan'ı bir güne sığdırmak yerine günlerce kutlamayı tercih ettiklerini söyleyen Başkan Kılıç, "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarına başladık. Hava da çok güzel. Hasbahçe'de bu güzel mesire alanında çocuklarımıza ücretsiz etkinlik ve oyun alanlarımız var. Birçok etkinlikler var burada. Yarın ve Pazartesi günü de etkinliklerimiz devam edecek. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarını bir güne bir saate sığdırmak yerine günlerce çocuklarımızın eğlenebileceği ve bayramı kutlayabilecekleri bir ortam oluşturduk. Bu ortamda çocuklarımızla birlikteyiz. Bugün eğleniyorlar. Orta oyunu izliyorlar. Çeşitli etkinliklerimizi izliyorlar. Yarın ve öbür gün de devam edecek. Biz bu vesileyle Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'e şükranlarımızı sunuyoruz. Rahmetle kendisini anıyoruz. Milletimizin bin yıllık tarihinde vatan için, millet için canını seve seve feda eden tüm şehitlerimize rahmet diliyoruz. 15 Temmuz'da darbe girişimiyle ülkeyi bölmeye çalışanlarla mücadele ederken hayatını kaybeden, terörle mücadele ederken hayatını kaybeden tüm şehitlerimize rahmet diliyoruz. Çocuklarımızın, ulusumuzun bayramını tebrik ediyoruz. Güzel bir gün diliyoruz" diye konuştu.

Başkan Kılıç: "23 Nisan kutlamalarını bir güne sığdırmak yerine günlerce çocuklarımızın eğlenebileceği bir ortam oluşturduk"

Başkan Kılıç: "23 Nisan kutlamalarını bir güne sığdırmak yerine günlerce çocuklarımızın eğlenebileceği bir ortam oluşturduk"

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber