Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Siyaset 29 Haziran 2022 - 14:28 Yorum: 0

Başkan Kılıç: “İlçemiz için var gücümüzle çalışıyoruz”

SAMSUN (İHA) – Geçmiş Mahallesi'nden gelen ziyaretçilerini kabul eden Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç, "İlçemizin 82 mahallesinde herkese eşit hizmet...

Başkan Kılıç: “İlçemiz için var gücümüzle çalışıyoruz”

SAMSUN (İHA) – Geçmiş Mahallesi'nden gelen ziyaretçilerini kabul eden Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç, "İlçemizin 82 mahallesinde herkese eşit hizmet götürebilmek için var gücümüzle çalışıyoruz" dedi.

Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç'ı makamında ziyaret eden Geçmiş Mahallesi Muhtarı Seyfettin Özcan ve ihtiyar heyeti yapılan hizmet ve yatırımlardan dolayı duydukları memnuniyeti ileterek, Başkan Kılıç'a çiçek takdim etti.

Terme Belediyesi'nin mahallesine yaptığı hizmetlerden dolayı şahsı ve mahallesi adına Başkan Kılıç'a teşekkür eden Geçmiş Muhtarı Seyfettin Özcan, "Biz daha öncesinden mahallemizde görmek isteğimiz hizmetleri başkanımıza ilettik. Mahallemizin ihtiyaçları sırasıyla tek tek giderildi. Bu hizmetlerden dolayı Başkanımız Sayın Ali Kılıç'a mahallemiz adına teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Kılıç, "Sayın muhtarım ihtiyar heyeti ile bizi ziyaret ederek onurlandırdı. Biz görevimizi en güzel şekilde yerine getirmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Vazifemizi yerine getiriyoruz. İlçemizin 82 mahallesinde herkese eşit hizmet götürebilmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Bütün mahallelerimizde acil çözülmesi gereken konuları tespit edip, öncelik sırasına göre hayata geçiriyoruz. İlçemizi daha ileriye taşımak için hep birlikte var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Bizler ekip olarak üzerimize düşen ne hizmet var ise onları yerine getirmenin gayreti içindeyiz" şeklinde konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber