Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 25 Mayıs 2016 - 11:53 Yorum: 0

Başkan Kılıç, Karayolları Arazisine Sahip Çıktı

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Küçükyalı'daki Karayolları arazisinin önemli bir bölümünün şehir parkına dönüştürülmesi noktasında vatandaşlara...

Başkan Kılıç, Karayolları Arazisine Sahip Çıktı

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Küçükyalı'daki Karayolları arazisinin önemli bir bölümünün şehir parkına dönüştürülmesi noktasında vatandaşlara destek vererek, gerekli girişimlerde bulunduklarını söyledi.

Mahalle ve dernek buluşmalarıyla sık sık vatandaşlarla bir araya gelip, sorunlarını dinleyen Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, belediyenin ana hizmet binasında düzenlenen "Halk Buluşması"na katıldı. Başkan Yardımcıları ve birim müdürleriyle birlikte toplantıya katılan Başkan Kılıç, Türkiye'nin 65'inci hükümetini göreve gelmesinden ötürü kutlayarak başladığı konuşmasında, "Ramazan ayına kadar bu toplantılarımızı gerçekleştirerek, sizlerle yüz yüze, cemal cemale görüşmek, dertleşmek istiyoruz. Akşam saatlerinde derneklerde toplantı düzenliyorduk ama o toplantılara yoğun olarak dernek üyeleri katılıyordu. Bu anlamda sabahki toplantılara devam ettik. Burası halkın kürsüsü, söz sizde" dedi.

"İTİRAZIMIZI YAPTIK"

Küçükyalı Karayolları arazisi ile ilgili bir soru üzerine Başkan Kılıç, "Bu arazinin satışı gerçekleştirildi ve ilgili alanı TOKİ aldı. Biz bu satış sonrası, en azından arazinin 10 dönümlük bir kısmına şehir parkı, kreş, ibadethane ve spor mekanlarının da yer alacağı bir alan kurmak istedik. Önce buna "olur" verdiler ama bugün gelinen noktada, bu alan 4 dönüme kadar indi ve kreş gibi çok önemli projelerimiz rafa kaldırıldı. Biz buna itiraz ettik, halkımız da protesto hakkını kullandı, imza topladı. Gerekli girişimlerde bulunduk, burayı birilerinin insafına terk etmeyeceğiz" dedi.

Semt pazarlarıyla ilgili yaşanan sıkıntılara da değinerek, bunların önüne geçilmesi için halkla belediyenin birlikte ortak çalışmalar yürütmesi gerektiğini ifade eden Kılıç'a, bir annenin teşekkür etmesi dikkat çekti. Belediye bünyesinde faaliyet gösteren "Uyuşturucuyla Mücadele Merkezi"nde rehabilite olarak bonzaiden kurtulan gencin annesi, "Allah sizlerden razı olsun, sayenizde oğlum bu illetten kurtuldu. Merkeziniz bizlere çok yardımcı oldu" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber