Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
17:58 "Kütahya’ya Şehir Hastanesi’ni kazandıran Cumhurbaşkanımıza minnettarız"17:57 Konya Ticaret Odası KGTÜ’yü seçti17:57 Sosyal medyadaki ‘para sayma’ görüntülerine ilişkin iş adamı Köksal’ın ifad...17:56 Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Özhaseki Tavşanlı’da17:53 Eskişehir Valiliği seçim günü alınacak trafik tedbirlerini açıkladı17:53 Dilendiği tespit edilen 1 çocuk polis ekiplerince yetkililere teslim edildi17:52 Marmaris Cumhur ittifakı adayı Yazıcı, söz verdi17:51 Muğla’da minik öğrenciler fidan dikti17:51 Bartın Irmağı su sporları turizmine kazandırılacak17:50 Başkan Altay: “31 ilçemizin tamamında Konya’mıza 5 yıl daha hizmet etmek is...17:47 Tarihi ve doğal güzellikleri ile hayran bırakan Amasra’da bin 500 kişiye if...17:46 Diyarbakır’da 7 aracın karıştığı zincirleme kazada 4 kişi yaralandı17:45 Fatih Erbakan: “Türkiye genelinde adım adım 1 milyon üyeye doğru yürüyoruz”17:40 Marmaris’te bulunan 2500 yıllık kaya mezarı turizme kazandırılıyor17:35 Tahkim Kurulu’ndan, Hüseyin Göçek ve Suat Arslanboğa’nın başvurularına ret!17:34 Başkan adayı Tosun, “Emlak vergilerindeki mağduriyeti gidereceğiz” dedi17:31 Çay ocağında cinayet : Husumetlisini öldürdü17:30 Cezaevi firarisi hırsızlık için geldiği köyde yakalandı17:30 Öğrencilerden ihtiyaç sahibi ailelere Ramazan kolisi17:29 Hafriyat kamyonunun altına saklanırken yakayı ele verdi
Sami Er
Siyaset 28 Mart 2019 - 17:23 Yorum: 0

Başkan Kılıç: “Orta Ölçekli Sanayi Projesi umut olacak”

Bafra Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Adayı Hamit Kılıç, Orta Ölçekli Sanayi Projesi'nin hayata geçtiğinde 2 binin üzerinde istihdam gerçekleşeceğini...

Başkan Kılıç: “Orta Ölçekli Sanayi Projesi umut olacak”

Bafra Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Adayı Hamit Kılıç, Orta Ölçekli Sanayi Projesi'nin hayata geçtiğinde 2 binin üzerinde istihdam gerçekleşeceğini söyledi.

Başkan Kılıç, ilçe genelinde düzenlediği mahalle mitinglerine aralıksız devam ediyor. Her akşam farklı mahallelerde miting yapan Başkan Kılıç'a Bafralılar sevgi seli göstererek bağırlarına basıyor. İlçenin İsmetpaşa, Tabakhane, Cumhuriyet, Yaka ve Alparslan Mahalle sakinleri ile bir araya gelen Başkan Kılıç'a coşkulu ve kalabalık bir karşılama yapıldı.

"Orta Ölçekli Sanayi Projesi iş kapısı olacak"

Mitingde konuşan Başkan Kılıç, Bafra'nın geleceğini belirleyen ve istihdam sağlayıcı projelere imza attıklarını söyledi. Şehrin geleceğini ilgilendiren önemli projeler ile ilgili çalışmalar yaptıklarını aktaran Başkan Şahin, "İlçemizde istihdamı artıracak ve işsizliği azaltacak projelere adımlar attık. Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) güzel işler, güzel çalışmalar oluyor. Şu anda Organize Sanayi Bölgemizde binin üzerinde çalışan var. İnşallah ikinci etabında Medikal OSB ile ilgili alt yapı çalışmaları başladı. Tıbbi aletler üreten fabrikalarımız orada hizmet vermeye başlayacak. Diğer taraftan Sera Organize Sanayi Bölgesi için çalışmalar devam ediyor. Bir de Orta Ölçekli Sanayi Projemiz var. Üzerinde özellikle duruyorum. İnşallah bu projemizi de gerçekleştireceğiz. Bu konuyla ilgili çok somut adımlar attık. Projelerini gerçekleştirip, bakanlığımıza kadar teslim ettik. Bu projede hayata geçtiğinde 2 binin üzerinde istihdam gerçekleşecek. Bunun gibi birçok proje ve çalışmalarımız devam ediyor ve hayata geçireceğiz. 31 Mart'ta sizlerin destekleri ve yine sizlerin bana verdiği yetkiyi hizmetlere adayarak kullanacağım. Bu coşkulu kalabalıkta ve bu soğuk havada bizleri ağırlayan, karşılayan tüm Bafralılara teşekkür ediyor, desteklerinizi bekliyorum" dedi.

Mitinge, AK Parti 26. Dönem Samsun Milletvekili Hasan Basri Kurt, AK Parti İlçe Başkanı Av. İbrahim Semiz ve yönetimi, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Barbaros Turna ve yönetimi, AK Parti önceki İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven, AK Parti Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Başkanları ve yönetimleri, Ülkü Ocakları Başkanı ve yönetimi, Cumhur İttifakı Belediye Meclis Üyesi Adayları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Başkan Kılıç: “Orta Ölçekli Sanayi Projesi umut olacak”

Başkan Kılıç: “Orta Ölçekli Sanayi Projesi umut olacak”

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber