Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 08 Mart 2021 - 13:23 Yorum: 0

Başkan Kılıç, sağlık ve belediye çalışanlarının Kadınlar Günü’nü kutladı

Belediye de ve Erenler İlçe Sağlık Müdürlüğünde çalışan bayanların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutlayan Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç,...

Başkan Kılıç, sağlık ve belediye çalışanlarının Kadınlar Günü’nü kutladı

Belediye de ve Erenler İlçe Sağlık Müdürlüğünde çalışan bayanların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutlayan Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç, "Güzel ülkemize hizmet eden, değer katan, genç nesillere ışık tutan, cesur ve özgüveni yüksek kadınlarımız geleceğe yürüyüşümüzde en önemli güvencemizdir" dedi.

Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç, belediye de ve Erenler İlçe Sağlık Müdürlüğünde çalışan bayanların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü tebrik etti. Gerçekleşen programları sosyal medya hesabından paylaşan Başkan Kılıç, "Belediyemizdeki mesai arkadaşlarımız; kıymetli hanım kardeşlerimizin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü tebrik ettik. Her birine hayırlı ve bereketli bir ömür diliyorum. Pandemi döneminde fedakar şekilde zaman gözetmeksizin çalışmalarını sürdüren Erenler İlçe Sağlık Müdürlüğümüzü ziyaret ederek hanım kardeşlerimizin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü tebrik ettik. Güzel ülkemize hizmet eden, değer katan, genç nesillere ışık tutan, cesur ve özgüveni yüksek kadınlarımız geleceğe yürüyüşümüzde en önemli güvencemizdir" ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber