Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 12 Mayıs 2016 - 11:58 Yorum: 0

Başkan Kılınç, Engelileri Yalnız Bırakmıyor

Köşk Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç, Engelliler Haftası dolayısıyla engellileri evlerinde ziyaret etti.

Başkan Kılınç, Engelileri Yalnız Bırakmıyor

Köşk Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç, Engelliler Haftası dolayısıyla engellileri evlerinde ziyaret etti.

Engelliler Haftası'nı kutlayan Başkan Kılınç, hiçbir ferdin kendisini yalnız, ötelenmiş, itilmiş hissetmesini istemediklerini belirterek, ayrımcılığa maruz kalmasına da rıza gösterilmemesi gerektiğini söyledi. Engellilerin toplumun bir parçası olduğunu, ifade eden Kılınç, şöyle konuştu:

"Engelli bireylerimizi topluma kazandırmak ve hayatlarını kolaylaştırabilmek için küçük büyük herkesin, hepimizin yapabileceği pek çok şey olduğunu gördük ve gerek yaptığımız yasal düzenlemelerde, gerekse farkındalık ve erişebilirlik çalışmalarımızda bu doğrultuda hareket etmeye özen gösterdik. Vatandaşlarımız, ihtiyaç sahibi kıymetli büyüklerimiz için Köşk Belediyesi olarak başlatmış olduğumuz "Engelleri Kaldıralım" projesi ile onlarında yaşamlarında bir kolaylık sağlayabilmek için Baklaköy Mahallemizde Halil İbrahim Kurt (78) ve Fadime Timoçin (83) ile Kızılcayer Mahallemizde ikamet eden Alaattin Ayhan (75) büyüklerimize sandalyelerinin teslim ettik. Rabbimiz sağlıklı, uzun ömürler nasip etsin. "

Engellilerden çok şey öğrendiğini, bu kapsamda hayattaki beklentilerinden bazı değişiklikler yaptığını dile getiren Kılınç, çağdaş ve sosyal belediyecilik anlayışının bir gereği olarak, engellilerin karşılaştığı sorunların çözümü için var güçle çalıştıklarına dikkati çekti.

ÖRNEK, HUZURLU BİR İLÇE: KÖŞK

Herkesin el ele verdiği, mutlu, sağlıklı ve huzurlu bir Köşk istediklerini belirten Köşk Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç, sözlerini şöyle sürdürdü: "İnsan odaklı politikalarla, istisnasız, toplumun bütün kesimlerini kucaklamaya özen göstererek Köşk için çalışmaya, diğer ilçelere örnek olmaya devam edeceğiz. Engellilerimizin toplumsal yaşamın her alanında yer almasını sağlayarak, hak temelli bakış açısıyla hizmet üretmeye devam edeceğiz. Engelleri aşarak, başta toplumun zihnindeki engeller olmak üzere, her türlü engeli aşarak her biri kendi alanında başarılı olmuş kardeşlerim sizleri yürekten tebrik ediyorum. Sizlerin azmi ve kararlılığı bize yol göstersin, karşılaştığımız zorluklar karşısında bizlere örnek olsun diyorum" diye konuştu.

Başkan Kılınç, Engelileri Yalnız Bırakmıyor

Başkan Kılınç, Engelileri Yalnız Bırakmıyor

Başkan Kılınç, Engelileri Yalnız Bırakmıyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber