Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
06:53 İstanbul’da sabah saatlerinde sağanak yağış etkili oldu06:47 Cemevlerinin Aydınlatma Giderlerinin Ödenmesine Dair Yönetmelik Resmi Gazet...06:11 Anayasa Mahkemesi Üyeliğine Seçme Kararı Resmi Gazete’de06:10 Kurtuluş Savaşı’nda hizmetleri tespit edilen gazilerin mirasçılarına “İstik...05:56 Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan atama kararları Resmi Gazete’de03:39 Aksaray’da nefes kesen polis-hırsız kovalamacası kamerada02:31 Direksiyon hakimiyeti kaybeden otomobil sürücüsü aydınlatma direğine çarptı...02:12 Para vermeyen annesini benzin dökerek yakan şahıs tutuklandı02:01 Bursa’da 500 polisle ’huzur’ uygulaması: 14 kişi yakalandı01:55 Kırıkkale’de ambulans ile ticari taksi çarpıştı: 4 yaralı01:54 Frenleri tutmayan otomobil, 14 aracı biçti01:36 3 kişinin öldüğü kaza bölgesinde kamyonet ile otomobil çarpıştı: 3 yaralı01:26 Dörtyol’da 3 yıl 1 ay hapis cezası ile aranan şahıs yakalandı01:25 İskenderun’da kasten yaralama suçundan 1 kişi tutuklandı01:24 Dörtyol’da 23 yıl 9 ay hapis cezası ile aranan şahıs yakalandı01:23 Hatay’da 150 bin TL’lik çeşitli eşya çalan 2 şüpheli yakalandı01:22 Hatay’da hırsızlık olayının şüphelileri yakalandı01:21 İskenderun’da çeşitli suçlardan aranan 9 şahıs yakalandı01:16 Ankara’da seyir halindeki araç alevlere teslim oldu01:10 Feyyaz Uçar: “Teknik direktör arayışımızı 1-2 hafta içerisinde başlatacağız...
Yerel 23 Eylül 2019 - 17:58 Yorum: 0

Başkan Kılınç, millet bahçesinde incelemelerde bulundu

Adıyaman Belediye Başkanı Süleyman Kılınç, DSİ Adıyaman Şube Müdürü Emin Ertürk ile birlikte, şehrin batısında bulunan Eğriçay alanında yapımına...

Başkan Kılınç, millet bahçesinde incelemelerde bulundu

Adıyaman Belediye Başkanı Süleyman Kılınç, DSİ Adıyaman Şube Müdürü Emin Ertürk ile birlikte, şehrin batısında bulunan Eğriçay alanında yapımına başlanan millet bahçesindeki çalışmaları inceleyerek, bilgi aldı.

DSİ Genel Müdürlüğü tarafından sürdürülen ve projenin ilk ayağı olarak kabul edilen altyapı, gölet ve kanal çalışmalarını DSİ Adıyaman Şube Müdürü Emin Ertürk ile birlikte inceleyen Başkan Kılınç, projenin tamamlanmasıyla Adıyaman'ın nefes alacağını dile getirdi. Başkan Kılınç, inceleme sonrası yaptığı değerlendirmede projenin en önemli adımının tamamlanmak üzere olduğunu dile getirdi. Başkan Kılınç, "Çevre ve Şehircilik Bakanımızla yaptığımız görüşmelerden sonra hızlanan projenin ilk adımını atan DSİ, projenin ilk yılında 7 adet tersip bendi yapıp, 2 bin 300 metrelik dere ıslahı ve bir trapez kanalını bitirilmek için yoğun bir çalışma içerisine girdi. Bu çalışmalarla dereye akan atık sular ıslah edildikten sonra millet bahçesi için gerçek anlamda çalışmalara başlanılacak. Bundan sonraki süreçte de, projemizin içerisinde yer alan cami, amfi tiyatro, seyir terası, çocuk köyü, kır düğün salonu, futbol sahaları, voleybol ve basketbol sahaları, kapalı kadın spor salonu, tenis kortu, go-kart, paintball, çeşitli bahçe alanları, hasat satış pazarı, interaktif tarım alanı ve konutları, çocuk doğa kampı, planetaryum, 15 Temmuz Anıtı, kültür evi, bungalovlar, macera parkı, yazlık sinema, akuapark, kafeler, etkinlik balkonu ve daha bir çok etkinlik alanları için çalışmalar gerçekleştirilecek. Şimdiden bu önemli proje için emek veren herkese ilim adına teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Başkan Kılınç, millet bahçesinde incelemelerde bulundu

Başkan Kılınç, millet bahçesinde incelemelerde bulundu

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber