Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
02:56 Yüksekova’da gökyüzünde ışık saçan cisim cep telefonu kamerasına yansıdı02:26 Bakan Özhaseki: "Deprem bölgesinde 300 binden fazla konut inşaatı devam edi...01:17 Ankara’da çimento tankerinin devrilerek yokuş aşağı kaydığı anlar kamerada01:06 Gaziantep’te yol ortasında silahla vurulmuş kadın cesedi bulundu00:59 Hamza Dağ: “Bıkmadan, usanmadan heyecanımı tüm İzmir’le paylaşacağım”00:48 Edirne’de gastronomi yolculuğu başladı00:43 Ümraniye’de iş yerinde korkutan yangın00:38 İzmir açıklarında 23 düzensiz göçmen kurtarıldı, 2 göçmen yakalandı00:37 Çöplük alanda çıkan yangın paniğe neden oldu00:34 Burdur’da su doldurma kavgasında 1 kişi bıçaklandı00:30 Kızılay Başkanı Hatay’da depremzedelerle iftar sofrasında buluştu00:21 Avcılar’da koca dehşeti: Eşini silahla vurarak öldürdü00:17 YSK: “Oy sayımında iftar molası olmayacak”00:14 İskenderun’da hafif ticari araç ile motosiklet çarpıştı: 2 yaralı23:38 Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü, Mahalli İdareler seçimleri için hazır23:23 Karşıyaka, stadyum için taraftar mitingi düzenledi23:23 Bakan Tunç: "Mehmet Selim Kiraz’a sıkılan kurşun Türkiye’ye sıkılan kurşund...23:20 Kastamonu’da inşaat kenarında erkek cesedi bulundu23:11 DTSO’da “Gençlerin Dijital Sektörlerde İstihdamın Artırılması Projesi” düze...23:01 Bakan Yerlikaya: "Beraberliğimize, kim yan bakıyorsa biz de onlara düz baka...
Sami Er
Türkiye 19 Haziran 2018 - 17:08 Yorum: 0

Başkan Kılınç, selin kapattığı yollara ilk müdahaleyi yaptı

Köşk Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç, son haftalarda ilçede yer yer devam eden yağışlar sonucu kapanan mahalle yollarının açılması için belediye...

Başkan Kılınç, selin kapattığı yollara ilk müdahaleyi yaptı

Köşk Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç, son haftalarda ilçede yer yer devam eden yağışlar sonucu kapanan mahalle yollarının açılması için belediye ekiplerini seferber etti.

Ahatlar, Cumayanı ve Ketenyeri mahalle yolunda şiddetli yağmur yağması sonucu kapanan yolda Köşk Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç ve Ahatlar Mahalle Muhtarı Tahir Ok incelemelerde bulundu. Ahatlar, Cumayanı ve Ketenyeri mahalle yolunun Aydın Büyükşehir Belediyesinin ulaşım ağında olduğu belirten Ahatlar Mahallesi Muhtarı Tahir Ok; "Bu gün öğleden sonra yağan yağmurdan etkilenen mahalle yolumuzun bir an önce ulaşıma açılması konusunda Başkanımız vakit kaybetmeden soruna el attı. Öncelikli olarak şahsım ve mahallem adına teşekkürlerimizi sunuyoruz. Sağ olsun Köşk Belediyesi, mahalle yolumuzun bir an önce açılması için tüm ekip ve ekipmanlarıyla belediye olarak çalışmalarını sürdüyor." diye konuştu.

"Sorumluluk Sahası Gözetmeksizin Hizmete Hazırız"

Köşk Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç, taşkın yerlerini gezerek incelemelerde bulundu. Ahatlar, Cumayanı ve Ketenyeri mahallelerinde yağan yağış sonrasında ulaşımın olumsuz etkilendiğini ve bu bölgede ve çevre mahallelerde yaşayan vatandaşlarımızın mağduriyetinin bir an önce giderilmesi hususunda ilk müdahaleyi ivedilikle yaptıklarını belirten Köşk Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç; "Yağmurlarla birlikte ekiplerimiz anında seferber oldu ve mahalle bağlantı yolundaki olumsuzluklar anında ortadan kaldırıldı. Gerekli müdahaleler yerinde yapılarak bir daha bu tür taşkın sebebiyetlerinin oluşmaması için yol ve altyapı çalışmalarını tamamlayacağız. Aslında mahalle bağlantı yollarımızın hepsi Aydın Büyükşehir Belediyesinin ulaşım ağı sorumluluğunda. Köşk Belediyesi olarak, hemşerilerimizin, vatandaşlarımızın sorumluluk sahası gözetmeksizin hizmetine koşarak tüm ihtiyaçlarını imkanların el verdiği ivedilikle çözüme kavuşturma prensibi içerisinde olmaya devam edeceğiz" dedi.

Belediye ekiplerinin çalışmaları neticesinde mahalle yolu tekrar ulaşıma açıldı.

Başkan Kılınç, selin kapattığı yollara ilk müdahaleyi yaptı

Başkan Kılınç, selin kapattığı yollara ilk müdahaleyi yaptı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber