Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 03 Mart 2021 - 17:53 Yorum: 0

Başkan Kılınç, sporcularla bir araya geldi

Adıyaman Belediye Başkanı Süleyman Kılınç, bu sezon 3. Lig'de başarıyla mücadele eden Adıyaman 1954 Sporun teknik heyetini ve futbolcularını ziyaret...

Başkan Kılınç, sporcularla bir araya geldi

Adıyaman Belediye Başkanı Süleyman Kılınç, bu sezon 3. Lig'de başarıyla mücadele eden Adıyaman 1954 Sporun teknik heyetini ve futbolcularını ziyaret ederek zorlu 68 Aksaray Belediyespor maçı öncesi moral verdi.

Bu sezon Adıyaman'ı 3. Lig'de temsil eden ve 2. Lig yolunda emin adımlarla ilerleyen Adıyaman 1954 Sporun her zaman yanında olduklarını belirten Adıyaman Belediye Başkanı Süleyman Kılınç, Perşembe günü kendi evinde ağırlayacağı grup lideri 68 Aksaray Belediyespor maçı öncesi sarı-yeşilli takımın teknik heyetini ve futbolcularını ziyaret ederek, başarılar diledi.

Kulüp yöneticilerinin, teknik heyetin ve bazı futbolcuların hazır bulunduğu ziyarette konuşan Başkan Kılınç, Allah'ın izniyle sezon sonunda 2. Lig'e çıkacaklarına inandığını söyledi. Yöneticiler ve teknik heyet ise zorlu maç öncesi yapılan ziyaretten dolayı Başkan Kılınç'a teşekkür etti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber