Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 12 Ekim 2016 - 16:28 Yorum: 0

Başkan Kocadon, Bodrum Belediye A.Ş. personeliyle bir araya geldi

Bodrum Belediyesi şirket personeli, düzenlenen etkinlikte bir araya geldi.

Başkan Kocadon, Bodrum Belediye A.Ş. personeliyle bir araya geldi

Bodrum Belediyesi şirket personeli, düzenlenen etkinlikte bir araya geldi.

Bodrum Belediyesi Trafo Cafe'de düzenlenen personel gecesine Bodrum Belediye Başkanı ve Bodrum Belediye A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kocadon, eşi Hülya Kocadon ile birlikte katıldı. Bodrum Belediye Başkan Yardımcıları Taner Uslu, İsmail Altındağ ve Bodrum Belediyesi Özel Kalem Müdürlüğü Kalite Yönetim Sistem Koordinatörü Hüseyin Çakaloğlu'nun eşlik ettiği gecede Bodrum Belediye A.Ş. Genel Müdürü Hüseyin Yıldızhan ile Belediye A.Ş.'ye bağlı kafe, plaj ve restoran gibi işletmelerde görevli 300'e yakın personel yer aldı.

Bodrum Belediye A.Ş. Genel Müdürü Hüseyin Yıldızhan, gecede yaptığı konuşmada; "Bu sene yatırım senemizdi. Devam etmekte olan tesis inşaatlarımız vardı. Yalıçiftlik, Torba ve en son olarak Müsgebi kafeyi bitirdik. Sezonumuzun sonunda ise bu gecemizi gerçekleştirdik. Çok şükür, Allah'a şükür hatasız, kazasız - belasız bir sezon atlattık ki ülkemizin içinde bulunduğu bir sürü olumsuz olaylara rağmen, en iyi şekilde sezonumuzu kapattık. Bakın arkadaşlar, Bodrum Belediye A.Ş., 42 hizmet noktasında, personeliyle günde ortalama 10.000 kişiye hizmet etmektedir. Allah sizlerden razı olsun, özveriyle çalıştınız. Biz 365 gün boyunca neredeyse 24 saat hizmet vermekteyiz. Bununla birlikte kurumsal yapımızı tamamladık, satın alma birimimizi kurduk, kalite kontrol birimimizi kurduk. Bir kısım düzenlemeler yaparak yolumuza devam ettik." dedi.

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ise personeline hoş geldiniz diyerek başladığı konuşmasında; "Bugün burada, bir aile olduğumuzu sizlerle yaşadım, gördüm. Onun için hepinize çok teşekkür ediyorum. Tabi, şöyle baktığımızda; üst kimliğimiz Bodrum ama Bodrum yarımadası çok büyük. Şu anda Bodrum yarımadasında kış nüfusu, iki yüz bine yakın. Yazı zaten söylemeye gerek yok. Yani sizler esasında o kadar güzel şeylere imza atıyorsunuz ki, o kadar güzel hizmet ediyorsunuz ki... Kafelerimizden, diğer işletmelerimizden bazılarını kaybettik ama gelen şikayet sayısı minimum denecek kadar az. Bunu neden söylüyorum: biraz şımarın diye söylüyorum, ne kadar güzel hizmet ettiğinizi bilin diye söylüyorum. Ve bu işi kendi işinizmiş gibi düşünerek yaptığınız için, bunu bilin diye söylüyorum. Eğer bir işi benimsiyorsanız, ben bu işten ekmek yiyorum diyorsanız, işte bizim için önemli olan budur. Bu yüzden sizlere sonsuz teşekkür ediyorum. Bizim bir tek görevimiz var: Bodrum halkına ve gelen misafirlerimize hizmet etmek. İnanıyorum ki hiçbir zaman bu güzel düşüncenizden de vazgeçmeyeceksiniz. Ve ben de, bu düşüncelerle sizlere inanaraktan hepinize derin sevgi ve saygılarımı sunuyorum, hepinize iyi akşamlar diliyorum. İyi ki varsınız." şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından üzerinde "Destekleriniz için sonsuz teşekkürler. Bodrum Belediye A.Ş. Çalışanları" yazılı iki ayrı plaket, Bodrum Belediye Başkanı ve Bodrum Belediye A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kocadon ile Bodrum Belediye A.Ş. Genel Müdürü Hüseyin Yıldızhan'a Belediye A.Ş. çalışanları tarafından takdim edildi.

Birlik - beraberlik mesajlarının verildiği gecede Başkan Kocadon ayrıca personeliyle birlikte geceye özel hazırlanmış pastayı da keserek hatıra fotoğrafı çektirdi.

Başkan Kocadon, Bodrum Belediye A.Ş. personeliyle bir araya geldi

Başkan Kocadon, Bodrum Belediye A.Ş. personeliyle bir araya geldi

Başkan Kocadon, Bodrum Belediye A.Ş. personeliyle bir araya geldi

Başkan Kocadon, Bodrum Belediye A.Ş. personeliyle bir araya geldi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber