Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
03:35 Kütahya’da "Oyunuzu hizmet ve eser siyasetinden yana kullanın" çağrısı02:56 Yüksekova’da gökyüzünde ışık saçan cisim cep telefonu kamerasına yansıdı02:26 Bakan Özhaseki: "Deprem bölgesinde 300 binden fazla konut inşaatı devam edi...01:17 Ankara’da çimento tankerinin devrilerek yokuş aşağı kaydığı anlar kamerada01:06 Gaziantep’te yol ortasında silahla vurulmuş kadın cesedi bulundu00:59 Hamza Dağ: “Bıkmadan, usanmadan heyecanımı tüm İzmir’le paylaşacağım”00:48 Edirne’de gastronomi yolculuğu başladı00:43 Ümraniye’de iş yerinde korkutan yangın00:38 İzmir açıklarında 23 düzensiz göçmen kurtarıldı, 2 göçmen yakalandı00:37 Çöplük alanda çıkan yangın paniğe neden oldu00:34 Burdur’da su doldurma kavgasında 1 kişi bıçaklandı00:30 Kızılay Başkanı Hatay’da depremzedelerle iftar sofrasında buluştu00:21 Avcılar’da koca dehşeti: Eşini silahla vurarak öldürdü00:17 YSK: “Oy sayımında iftar molası olmayacak”00:14 İskenderun’da hafif ticari araç ile motosiklet çarpıştı: 2 yaralı23:38 Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü, Mahalli İdareler seçimleri için hazır23:23 Karşıyaka, stadyum için taraftar mitingi düzenledi23:23 Bakan Tunç: "Mehmet Selim Kiraz’a sıkılan kurşun Türkiye’ye sıkılan kurşund...23:20 Kastamonu’da inşaat kenarında erkek cesedi bulundu23:11 DTSO’da “Gençlerin Dijital Sektörlerde İstihdamın Artırılması Projesi” düze...
Sami Er
Türkiye 24 Mayıs 2019 - 14:38 Yorum: 0

Başkan Kocaispir: “Vatandaşımızın memnuniyeti kırmızı çizgimizdir”

Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, vatandaşların memnuniyetinin kırmızı çizgisi olduğunu söyledi.

Başkan Kocaispir: “Vatandaşımızın memnuniyeti kırmızı çizgimizdir”

Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, vatandaşların memnuniyetinin kırmızı çizgisi olduğunu söyledi.

Başkan Kocaispir, meclis üyeleri, belediye personelleri ve aileleri ile birlikte iftar programında bir araya geldi. Belediye çalışanlarının mutluluğunu kendi mutluluğu gibi gördüğünü ifade eden Bakan Kocaispir, "Yüzü gülen, özgüveni yüksek, evinde ve işinde mutlu personellerle çalışmak en temel prensiplerimizdir. Sizlerin mutluluğunu çok önemsiyoruz. Her zaman yanınızda olduğumu bilmenizi istiyorum" dedi.

Yüreğir Belediyesi bahçesinde kurulan iftar sofrasında belediye personeline hitap eden Başkan Kocaispir, "Artık siyasi kimliğimiz yok. Bütün Yüreğir halkına hep birlikte eşit hizmet götüreceğiz. Yapacağımız hizmetlerle Yüreğir'in gelişmesine, kalkınmasına katkı sağlayacağız. Bunun için hep birlikte ortak hedefimiz olan Yüreğir'e hizmete yönelirsek göreceksiniz farkımız ortaya çıkacaktır. Sizlerden belediyemize gelen bütün vatandaşlarımızın huzurlu bir şekilde evine dönmesi için hepinizin elinden gelen çabayı, gayreti göstermesini istiyorum. Öncelikle belediyemize gelen vatandaşımıza kanunlar çerçevesinde yardımcı olalım. Eğer yardımcı olamıyorsak nedenini düzgün bir şekilde izah edelim. İnsanlarımızı bilgilendirerek evlerine gönderelim. Şunu bilmenizi istiyorum vatandaşlarımızın memnuniyeti bizim kırmızı çizgimizdir" diye konuştu.

Her zaman belediye çalışanlarının yanında olduğunu vurgulayan Başkan Kocaispir, "Bütün sorunlarınızı rahatlıkla bana, başkan yardımcılarımıza, müdürlerimize anlatabilirsiniz. Sizlerle ve vatandaşlarımızla aramızda hiçbir duvar yoktur. Kendinizi geliştirmeniz ve özgüveninizin artması noktasında her zaman yanınızdayım. Huzurlu, mutlu, tevazu ve samimiyetle vatandaşlarımıza hizmet ederek bu dönemin hayırla yad edilen bir dönem olmasını istiyorum" şeklinde konuştu.

Başkan Kocaispir: “Vatandaşımızın memnuniyeti kırmızı çizgimizdir”

Başkan Kocaispir: “Vatandaşımızın memnuniyeti kırmızı çizgimizdir”

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber