Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
06:53 İstanbul’da sabah saatlerinde sağanak yağış etkili oldu06:47 Cemevlerinin Aydınlatma Giderlerinin Ödenmesine Dair Yönetmelik Resmi Gazet...06:11 Anayasa Mahkemesi Üyeliğine Seçme Kararı Resmi Gazete’de06:10 Kurtuluş Savaşı’nda hizmetleri tespit edilen gazilerin mirasçılarına “İstik...05:56 Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan atama kararları Resmi Gazete’de03:39 Aksaray’da nefes kesen polis-hırsız kovalamacası kamerada02:31 Direksiyon hakimiyeti kaybeden otomobil sürücüsü aydınlatma direğine çarptı...02:12 Para vermeyen annesini benzin dökerek yakan şahıs tutuklandı02:01 Bursa’da 500 polisle ’huzur’ uygulaması: 14 kişi yakalandı01:55 Kırıkkale’de ambulans ile ticari taksi çarpıştı: 4 yaralı01:54 Frenleri tutmayan otomobil, 14 aracı biçti01:36 3 kişinin öldüğü kaza bölgesinde kamyonet ile otomobil çarpıştı: 3 yaralı01:26 Dörtyol’da 3 yıl 1 ay hapis cezası ile aranan şahıs yakalandı01:25 İskenderun’da kasten yaralama suçundan 1 kişi tutuklandı01:24 Dörtyol’da 23 yıl 9 ay hapis cezası ile aranan şahıs yakalandı01:23 Hatay’da 150 bin TL’lik çeşitli eşya çalan 2 şüpheli yakalandı01:22 Hatay’da hırsızlık olayının şüphelileri yakalandı01:21 İskenderun’da çeşitli suçlardan aranan 9 şahıs yakalandı01:16 Ankara’da seyir halindeki araç alevlere teslim oldu01:10 Feyyaz Uçar: “Teknik direktör arayışımızı 1-2 hafta içerisinde başlatacağız...
Türkiye 11 Temmuz 2019 - 15:18 Yorum: 0

Başkan Kocaispir: “Yerel basını önemsiyoruz’’

Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, "Türkiye'de ulusal basının olduğu kadar, yerel basının da önemili olduğunu söyleyerek, "yerel basını...

Başkan Kocaispir: “Yerel basını önemsiyoruz’’

Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, "Türkiye'de ulusal basının olduğu kadar, yerel basının da önemili olduğunu söyleyerek, "yerel basını da önemsiyoruz" dedi.

Haftalık, 15 günlük ve aylık gazeteler olarak ortak hareket etme amacıyla kurulan Yerel Medya Güç Birliği Platformu Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir'i ziyaret ettiler. Ziyarette yerel basının içinde bulunduğu durum hakkında bilgiler veren heyet, Başkan Kocaispir'den destek istedi.

Basının önemine değinen Başkan Kocaispir "Türkiye'de ulusal basının olduğu kadar, yerel basının da önemi hiç şüphesiz yadsınamaz. Çok sesli ve özgür bir basın, demokratik sistemin korunması ve güçlendirilmesinde önemli bir unsurdur. Gazetecinin görevi; mesleki sorumluluk bilinci içerisinde halka doğruları aktarmak, halkın görüşlerini ve isteklerini kurumlara ileterek halkın sesini duyurmak ve kurumlar ile halk arasında iletişimi sağlamaktır. Yerel basın, Ulusal Kurtuluş Savaşında çok büyük görevler başarmıştır. Bu yüzden yerel basını da önemsiyoruz" şeklinde konuştu.

Yerel basının ayakta kalması için imkanlar ölçüsünde destek olduklarını ve bundan sonra da destek olmaya devam edeceklerini belirten Başkan Kocaispir "Yerel basın, yayın yaptığı bölgenin ya da yörenin sorunlarını gündeme getirerek yöneticilere aktarılmasına, o bölgeye ait yerel kültürün zenginleşmesine ve korunmasına yardımcı olur. Halkın gözü ve kulağı olan gazetelerin toplumu her konuda bilgilendirme, aydınlatma ve kamuoyu oluşturma gibi görevleri vardır. Tüm basın çalışanlarına başarılar ve kolaylıklar diliyorum" dedi.

Yerel Medya Güç Birliği Platformu Başkanı K. Yalçın Göl, Adana'da özellikle yerel basında yer alan gazetelerin haklarını savunma ve sıkıntılarına çare bulma adına bir çatı oluşturma ihtiyacı gördüklerini ve bu amaçla yola çıktıklarını belirtti. Başkan Fatih Mehmet Kocaispir'e teşekkür etti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber