Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
06:52 Benzin yüklü tanker kaza yaptı: Patlama riskine karşı D-130 Karayolu trafiğ...05:41 ABD üniversitelerindeki Filistin’e destek gösterileri ülke geneline yayılıy...05:36 Trump’a yönelik “sus payı” davasında tanıklar ifade verdi05:15 Mevsimlik tarım işçilerinin çalışma koşullarının iyileştirilmesine yönelik...02:43 Lokanta ve kafelerde KDV oranında değişiklik Resmi Gazete’de01:41 AFAD:"Erzincan’ın Tercan ilçesinde saat 01.30’da 4.1 büyüklüğünde deprem me...01:38 Pastanede oturan 2 kişiye silahlı saldırı: 1 ölü, 1 yaralı01:29 Ahlat’ta ‘Tarihe Damga Vuranlar Haluk Dursun’ anma programı düzenlendi01:13 Lokanta ve kafelerde yüzde 8 olan KDV, yüzde 10’a, yüzde 18 olan KDV, yüzde...01:02 Otomobil su kanalına uçtu: Öldüğü düşünülen sürücünün yüzerek kaçtığı ortay...00:59 THY Euroleague: Monaco: 93 - Fenerbahçe: 8800:56 Konya’da bir apartmanın 9’uncu katı alevlere teslim oldu00:54 Küçükçekmece’de bir kadın evinde ölü bulundu00:21 "14. Uluslararası Tarım, Orman ve İnsan Fotoğraf Yarışması"na başvurular ba...00:10 Çoruh Kültür Merkezinde Şiir Gecesi00:10 Bayburt’ta 2. İl Koordinasyon Toplantısı için toplanıldı00:09 Kemaliye’de 1 ev yandı00:09 Şoförlere trafik eğitimi verildi00:09 Erzincan’da helikopter ambulans donanımlarının tanıtıldığı bilgilendirme to...00:09 Bayburt’ta ’Eczane Teknisyenleri ve Teknikerleri Günü’ dolayısıyla etkinler...
Eğitim 28 Şubat 2020 - 14:43 Yorum: 0

Başkan Kocaman gençlerle buluştu

Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman, "Eğitim Her Şeyimiz" projesi kapsamında gençlerle on birinci buluşmasını Akçakoca Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi...

Başkan Kocaman gençlerle buluştu

Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman, "Eğitim Her Şeyimiz" projesi kapsamında gençlerle on birinci buluşmasını Akçakoca Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileriyle devam ettirdi.

Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman, eğitimde kalite ve başarı seviyesini en üst düzeye çıkarmak amacıyla İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile birlikte yürüttüğü "Eğitim Her Şeyimiz" projesinü sürdürüyor. Başkan Kocaman, 11. okul ziyaretini Akçakoca Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ne yaptı. Kartepe Belediye Başkanı Kocaman, öğrencilerle buluşması öncesinde Akçakoca Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdür Yardımcısı Ufuk Ayderer'i makamında ziyaret ederek okul hakkında bilgi aldı. Kartepe Belediye Başkanı Kocaman, Akçakoca Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileriyle okul kütüphanesinde bir araya geldi.

Öğrencilere siyasi hayatı hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Kocaman, "Kartepe'nin sorunlarını sadece ben değil hep birlikte çözmek için yola çıktım. Genç kardeşlerimin beklentisi bizler için çok önemlidir. Çok farklı bir gençlik ile birlikte yaşıyoruz. Belediye başkanı olarak değil sizlerin abisi olarak dinlemeye geldim. Eleştiriler ve şikayetler bizlere yol göstermektedir" diye konuştu.

Başkan Kocaman gençlerle buluştu

Başkan Kocaman gençlerle buluştu

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber