Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 23 Mayıs 2022 - 12:58 Yorum: 0

Başkan Kocaman, koltuğunu özel bireye devretti

Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman, koltuğunu yarım günlüğüne Köseköy Gençlik Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'nde eğitim alan Dünya Güzeli...

Başkan Kocaman, koltuğunu özel bireye devretti

Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman, koltuğunu yarım günlüğüne Köseköy Gençlik Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'nde eğitim alan Dünya Güzeli Süslü isimli özel bireye devretti.

Kartepe Belediyesi'nde özel bireyler için anlamlı bir etkinlik düzenlendi. Belediye Başkanı Mustafa Kocaman, belediye başkan yardımcıları ve birim müdürleri koltuklarını özel bireylere devretti. Başkanlık koltuğunu Köseköy Gençlik Eğitim Ve Rehabilitasyon Merkezi'nde eğitim alan Dünya Güzeli Süslü'ye devreden Başkan Kocaman, "Engelli kardeşlerimiz bizler için her zaman özeldir. Bugün belediye başkan yardımcılarımız ve müdürlerimizle birlikte görevlerimizi kısa bir sürede olsa engelli kardeşlerimize devrettik. Bu sayede bir farkındalık oluşturmak istedik" dedi.

Kartepe Belediye Başkanlığı görevini devralan Süslü'nün ilk misafirleri Kartepe Turizm Derneği Başkanı Kamil Öçbe ve yönetim kurulu üyeleri oldu. Ziyarette Dernek Başkanı Öçbe, "Yeni başkanımızı tebrik etmeye geldik. Bu ziyarette başarılar dilerken isteklerimizi de dile getireceğiz. Sağ olsun bizleri çok sıcak karşıladı. İnşallah kendisi için de hayırlı olur" diye konuştu.

Özel bireylerin sabah başlayan mesaileri öğle saatine kadar devam etti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber