Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 22 Ağustos 2016 - 15:24 Yorum: 0

Başkan Konak Gaziantep saldırısını kınadı

Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Abdülkadir Konak, hain terör ve destekçilerini şiddetle kınadıklarını belirtti.

Başkan Konak Gaziantep saldırısını kınadı

Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Abdülkadir Konak, hain terör ve destekçilerini şiddetle kınadıklarını belirtti.

Hangi isim altında olursa olsun tüm terör yuvalarını lanetlediklerini ifade eden Başkan Konak, Gaziantep patlamasında hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara da acil şifa diledi.

Türk milletinin ikinci istiklal savaşı ile karşı karşıya olduğunu bu savaşı da millet olarak kazanacaklarını söyleyen ESOB Başkanı Konak, eli kanlı terör örgütlerinin Türkiye Cumhuriyeti devletine asla zarar veremeyeceklerini söyledi. Başkan Konak açıklamasında şunları söyledi:

"İnsanlarımızın en mutlu gününü zehir eden teröristlerin amacı ülkemizde karışıklık çıkarmak. Ama Türk Milleti bu oyunlara gelmeyecektir. 15 Temmuz gecesi demokrasiye sahip çıkan insanlarımız, tankların önüne geçmekten, uçakların bombalarına karşı gelmekten, mermilere karşı dik durmaktan asla çekinmemiştir. Adı ister FETÖ ister PKK ister DAEŞ olsun. Kim hangi taraftan gelirse gelsin tüm terör örgütlerine milletimiz en iyi cevabı verecektir. Milli birlik ve beraberliğimize göz koyan dış destekli bu terör örgütlerine karşı her zamankinden daha fazla birlik ve beraberlik içinde olmalıyız. Gaziantep saldırısını şiddetli kınıyor, yüce milletimizi başsağlığı diliyoruz."

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber