Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 13 Ekim 2016 - 13:14 Yorum: 0

Başkan Konak, Zonguldak ESOB Başkanı Coşgun’u ağırladı

Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ESOB) Başkanı Abdülkadir Konak, Zonguldak Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Muharrem Coşgun...

Başkan Konak, Zonguldak ESOB Başkanı Coşgun’u ağırladı

Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ESOB) Başkanı Abdülkadir Konak, Zonguldak Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Muharrem Coşgun ve yönetim kurulu üyelerini ağırladı.

Gerçekleşen ziyarette konuşan Başkan Konak, yurt çapında bütün birlik başkanları ile diyaloglarının en üst seviyede olduğunu belirtti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti de aktaran Başkan Konak, "Bütün bölgelere açılan kapı durumundaki şehrimizden geçen tüm başkanlarımız mutlaka birliğimize uğrar. Başkanlarımızla istişare eder, bölgeler arasındaki diyalogu daha da arttırma yollarını ararız. Biz de ESOB olarak zaman zaman diğer şehirlerdeki birlik başkanlarımızı ziyaret ediyoruz. İnşallah bizde Zonguldak ilimize ilerleyen zamanlarda konuk oluruz" dedi.

Başkan Coşgun ise, Başkan Konak'a misafirperverliklerinden dolayı teşekkürlerini iletti.

Ziyaret hatıra fotoğrafının çekilmesinin ardından sona erdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber