Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 27 Temmuz 2016 - 14:19 Yorum: 0

Başkan Konak’tan meydan ismi önerisi

Afyon Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Abdülkadir Konak, kentteki Cumhuriyet Meydanının isminin "Demokrasi ya da Şehitler Meydanı" olması önerisinde...

Başkan Konak’tan meydan ismi önerisi

Afyon Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Abdülkadir Konak, kentteki Cumhuriyet Meydanının isminin "Demokrasi ya da Şehitler Meydanı" olması önerisinde bulundu.

15 Temmuzda Fettullahçı Terör Örgütü (FETÖ) tarafından gerçekleştirilen darbe girişiminin ardından 2 haftadır Türk milletinin meydanlarda olduğuna dikkat çeken Başkan Konak, esnaflar olarak kendilerinin de meydanlarda demokrasiye sahip çıktıklarını hatırlattı. FETÖ terör örgütünün asker giyimli hainleri sokağa çıkma yasağı koyarken, ESOB olarak 15 Temmuz gecesi 03.00'da esnafa çağrıda bulunarak "İş yerlerinizi açın" mesajını gönderdiklerini kaydeden Başkan Konak, "Afyon esnafı olarak darbe girişimine karşı dimdik durduk. Şimdi bu dik duruşumuzu sembolleştirmek istiyoruz ve kent meydanında toplandığımız meydanın isminin Demokrasi ya da Şehitler Meydanı olması istiyoruz" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber